Merhaba kk uyeleri
Bayramda kız kardeşim şehir dışından geleceği icin goruşelim diye ben annemlere geldim, eşim annesinde kalıyor. Dun gece eşim yatmadan once bana iyi geceler mesajı atıp yattı. Ben daha gec yattım. Yatarken eşime mesaj atacaktım ki bir de baktım son gorulmesi daha gec bir saat ve son mesajıma goruldu atılmış. Ben de mesaj attım uyandın mı son gorulmen değişmiş diye. Eşim sabah olunca mesaj attı, ben uyudum annem bakmıştır diye. Ben de cok sinirlendim ama o senin telefonun, ben mesajlarımızın annen tarafından okunmasından rahatsız oluyorum, ya şifreni değiştir ya da guzel bir dille uyar dedim. Tamam haklısın dedi. Ya arkadaşlar ben birkac gun once fantezi gecelik almıştım, eşime de resim cekip atmıştım. Kv o resmi gormuş olabilir. Zaten kv bunu hep yapar. Eşimin telefonunu hep karıştırır, biri arasa hemen sorar kim arıyo diye.. ben bile girip eşimin mesajlarını okumuyorum, kiminle konustuguyla ilgilenmiyorum. Bu ne saygısızlık, hic ozel hayat bırakmıyor yaa. Meraklı, her şeye burnunu sokacak. Carşıdan geliriz hemen poşetlerimize sarılır bakayım ne aldınız diye. Huyu cok guzelmiş gibi bir de bizimle yaşama hayalleri kuruyor kadın. Valla uzaktan bile cekilmiyor