Alıntıdır.Denemedim ama deneyeceğim.

Sadece Program Calıştırarak 10 Gunde 15€ Kazanmak (Odeme Kanıtlı)
Evet arkadaşlar, aynen başlıktaki gibi. Neyi, nasıl yapacağımızı anlatmaya başlıyorum..

Kazanmanın mantığı nedir?

- Link kısaltma servisine uye olacağız.
- Verdiğim programı indireceksiniz.
- Programa linkleri ekleyip arkaplanda calışmasını seyredeceksiniz.

Evet, bu kadar..

--------- KAZANMAYA BAŞLAYALIM! ---------

NOT: Referansımdan uye olursanız bana sadece %5'lik bir miktar katkı yapacaksınız. Ve bu anlattıklarıma değer diye duşunuyorum. Ayrıca bir sorun olduğunda referansım ile uye olanlar yorumlarda belirtirlerse daha net yardım alabilirler. Şimdiden referans ile uye olacaklara teşekkur ediyorum..

Referanssız Link: Accueil | LiensCash

S'inscrire tıklayıp aşağıdaki resimden devam ediyoruz..

Uye olduktan sonra yapmamız gerekenler

- Shorten'a tıklayıp 3-5 adet link sıralayıp Convert deyip kısaltıyoruz.
- Liens bolumunden linklerimizin ne kadar tık aldığını vs. gorebiliriz.
- Paiments bolumu de odemelerinizle ilgili bolum, hesabınızda ne kadar para biriktiğini gorebilirsiniz.

******* Şimdi siteyle olan işimiz bitti, linklerimizi kısaltıp bir koşeye koyduk.

Program Linki: http://up.spiritsoft.cn/v3/jingling_973805.rar
Rar pass: 123456

NOT: Programla bir bağım yoktur, orjinal sitesinden indiriyorsunuz zaten.

Programı rar'dan cıkardıktan sonra acıyoruz ve aşağıdaki şekilde kısalttığımız linkleri ekliyoruz.

Eklediğimiz linkler ile ilgili bilgilendirme;

****** TUM İŞLEMLER BİTTİ ---- BİLGİLENDİRMELER ******

- 15€'ya ulaştığınızda odeme talebinde bulunabilirsiniz. Maksimum 7 gun icerisinde yatırılır.
- Banlanma riskini ortadan kaldırmak icin her link en fazla 1000 tık aldığnda değiştiriniz.
- Programı virus programınız virus olarak gorurse aldırmayın, devre dışı bırakın. (Programda virus yoktur, kendim kullanıyorum)
- Programa en fazla 6 link ekleyebilirsiniz, program bunu sizin bilgisayar performansınıza gore kendi belirler.
- Virus programı acıkken linkleri eklediğinizde ara ara virus uyarıları verebilir, program başkalarının sitesini geziyor cunku. Size de aynı şekilde geri donuş sağlıyor. Programı kapattıktan sonra virus taraması yaparsanız sıkıntı olmaz. (Şu ana kadar hic bulaşmadı bana)
- Programı cok işiniz varken calıştırmayın bilgisayar yavaşlayabilir.. ya da az link ekleyebilirsiniz size bağlı.

Odeme Kanıtı

- Bu parayı yaklaşık 10-12 gunde yaptım, ara ara sayım yapmadı.. daha fazla olabilirdi.
- Odemeyi 28 Ağustos'ta istedim, 1 Eylul'de geldi.

-Alıntıdır.