Merhaba arkadaşlar bir site buldum 1 haftalık VDS dağıtıyor.Ama fazla almamaya calışın cunku İP'den dolayı VDS'nizi kapatıyorlar.Uye olmak icin telefon numaranıza cağrı yapıp PİN soyluyorlar dolayısıyla bir telefon numarasına ihtiyacınız var.(3CX sistemindeki numaralar karalistede onları kullanamıyorsunuz.)
Yabancı forumlarda durduk yere VDS'nin kapatıldığını soyleyenler var o yuzden dikkatli olun arkadaşlar ama ben bizzat kullanan biri olarak soyluyorum
VDS'yi kasmadan kullanırsanız hesabınızı kapatmıyorlar denedim 7 gun sonuna kadar kullandım problem yaşamadım ama VDS'yi kasarsanız kapatabiliyorlar.
VDS'ler İzlanda uzerinde İP adresiniz dolayısıyla İzlandaya ait oluyor.
Fazla uzatmadan adresi vereyim
Site adresi:http://greenqloud.com/
Siteye giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ''APPLY FOR A 7 DAY FREE TRİAL'' kısmına tıklayın.
Uye olma sayfası gelecek karşınıza bu sayfada sadece * işaretli alanları doldursanızda yeterli olur.
Uyelik tamamlandıktan sonra sizi dashboarda yonlendirecek.Dashboarda girdiğinizde ust tarafta bulunan ''Compute Qloud'' kısmına tıklayın.
Daha sonra sağ tarafta bulunan ''Create instance'' kısmına tıklayıp sadece işletim sisteminizi secin eğer diğer ayarlarla oynarsanız VDS'yi kapatıyorlar o yuzden diğer ayarları minimumda bırakmanız gerekiyor.Ben Windows Server 2008'i sectim.
VDS kurulumu bittikten sonra yine sol alt tarafta bulunan ''Security Groups'' bolumunden FTP haric tum ayarları ''ON'' kısmına getirin.
Tum ayarları yaptıktan sonra VDS'nize Uzak masaustu bağlantısı ile i-XX.XXX.XXX.XX.compute.is-1.greenqloud.com İP adresinizi ve şifrenizi kullanarak bağlanabilirsiniz.
İşinize yaramasını diliyorum.
Bedava vds 200mb up/down
Youtube Kazanç Sistemi ve Adsense0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Youtube Kazanç Sistemi ve Adsense
- Bedava vds 200mb up/down