Kızlar dunden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dun oğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi soyledi. nişanlımın dayısı cocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yuzden beni de cağırmışlar)
Nişanlımla oğleden sonra buluştuk akşam uzeri de kv'lere gectik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve gorumce) beni gorunce bi suratları duştu gormeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne cozemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, gorumcem de cay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen iceriye gitti demesin diye. Gorumcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl soylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi

Bu arada ustumde, acık fume rengi kot pantolon, onun ustunde yine aynı renk tişort, ayağımda babet corabı vardı. Bir de sutyen takmamıştım cunku sutyen uzun sure takınca bende alerji yapıyor.