Merhabalar. Burada eski konumda da eşimin davranisalrindan bahsetmiştim.
Eşim birinin yanındayken gezdigi yerleri anlatır. Yedigi şeyleri. Anlatsın bunda bsy yok da. Gecen ablamla eniştemin yanına gittik orada da surekli şunu şurada yiyeceksin bunu burada yiyeceksin gibi konuşur. Ablamlarin bikac yıl once işleri bozuldu şu an bi hayli borcları vs var bi kucuk dukkanlari var işci tutmadılar durumları pek iyi olmadığı icin ikisi sabah 7den akşama kadar orada calışıyorlar. Mesela dondurma aldık paket domdurmaalrdan eşim hemen ben bu paketleri sevmiyorum bu asıl şurada guzel ordan yiyeceksin der. Yok keci sutlu olunca guzel.
Veya bulunduğumuz şehirde filan turistik yeri ziyaret ettiğini ove ove anlatır. Memlekete gidince tura katilacagini. Turkiyede kac ili gezdiğini vs.
Ablamlarin biraz morali bozuldu sanki. Onceden onların da izinleri tatilleri vardı şu an yok oyle izinleri.
Ablamlar komşu illerde uygun fiyatlı apart otel tarzı yere bakıyorlar bikac gun icin eşim hemen gidiyorsan tam iyi yere gideceksin para tutar olsun tatil sonucta diyor.
Ya onlar da iyi yere gitmeyi bilir ama butceleri yok yanı bunu demek mi gerekir eşime.
Bu aynı şu duruma benziyor. Cocuğu olamayan birinin yanında surekli cocuğundan bahsetmek gibi.
Ya ben eşimden konusmaalrindan tavirlarindan hic hoslanmiyorum artık.
Alttaki sozu cok severim ben buna uymaya calışırım
Evet haklisiniz tabi eşime daha once soyledim. Pek etki etmedi başka ne yapabilirim diye yazdım.
Canım sıkkın bir de o yuzden konu actım