Selam bacılar cok buyuk bir dert olmamakla beraber icimi kemiren bir sacmalığım var. Habire kendimi yemektense kızcelerle konuşup dertleşmek daha iyi olur diye duşundum. Olumlu, olumsuz şimdiden okuyan herkese teşekkur ediyorum

Ben eşimi kıskanıyorum kızlar evlenmeden once o beni kıskanırdı cok. Hani bende beni oyle rahatsız edecek kadar bir sey yoktu.
Ama şimdi adamın spor yapmasını bile kıskanıyorum . Salakca oldugunu biliyorum. Ama ona bir şey demesem de kendi icimi yiyorum yani onun başı ağrımıyor her daim evet ama ben kendimi yiyorum.. İşte ya kas yaparsa , ne bileyim is yerinden kimle konuştu etti . Bana cok aşık evlendi ben de ona oyle. Ama aklinda benden başka biri var mıdır gibi gibi kıskanclıklar bile başladı. Bu arada sosyal medya vs bile kullanmıyor. Bi de kullansa kıskancliktan kendimi keserim galiba . Burclara inanır mısınız yengec burcuyum. Onun da etkisi olabilir.

Yani sizce neden olur bu ? Ve aşmak istiyorum. Acaba hani evlenince bağlılık mı arttı da boyle oldum? Ya da calışmıyorum diye ozguvenim mi duşmuştur? Evlenmeden once calışıyordum şu an ise memurluk icin sınava hazırlanıyorum. Bu arada kilo verdim 47 kiloyum zayıfım diye kendimi de eskisi kadar beğenmiyorum. Sevgiliyken daha guzeldim.