Herkese tekrar merhaba, gecen bi mevzuya alakalı konu acmıştım, kendimde farketmem gereken şeyleri farkettim, şimdi de hayatıma yon vermek istediğim icin sizinde fikrinizi almak istiyorum.
İki abim ve annemle yaşıyorum. Abimler 30 yaşlarında, evlenmek istiyorlar. Ben universite okumadım daha, 21 yaşındayım. Abimler buyuttu evet ama oyle başıma kalkıyorlar ki cok bunaldım, hic yapmasaydı daha iyidi . Gamsızlıkla vurdumduymaz olmakla suclanıyorum ama bilmiyorlar ben her gun bunlarla yatıp kalkıyorum.
Şimdi bi buroya işe girdim diyelim, orda genelde sigorta yapmıyorlar hemen, duşuk ucretli oluyor. Her ay kenara bin bin kenara atsam veya atabildiğim kadar. Hem paramı biriktirir, hem aof okurum diplomam olur, hani gene orda tutunursam tecrubem de olur. Şimdi başka yere girmek istesem tecrubem olduğu icin bi tık onde olurum diye duşunuyorum. Orgun den okumak istediğim bolum yok, hepsi olur ama hangisi bana gore onu da bilmiyorum. En azından aofte calıştığım sektorle alakalı diplomam olur. Şimdi sizce mantıklı mı, kafam cok karışık. Abimler evlenicek, annem zaten 56 yaşında, o da yaşlanıyor, ek geliri yok. Evlenmek falan hic duşunmuyorum. Herkes buyuk konuşma diyor ama duşunmuyorum bunun icin haklı sebeplerim var.