Merhaba arkadaşlar.. 4 yıllık ilişkim bitti..
universitede tanışıp sevdiğimiz, uni bitince 5 ay memleketine gitti iş bulamadıgı icin ve ben 5ay boyunca istsnbula geliceği gunu bekledim geldi ona burada iş bulduk girdi ev tutttuk ona. Cok mutluyduk biz,taakş bu virus muhabbetlerinden ailesinin yanına dondu gelicekti. Gelicem diye goruşmedik bile giderken vedalaşmadık. Annesi 55 yaşında, zaten hicbir zaman istanbul da olmasını istemedi oğlunun. Memleketinde iş bulamıyor, ama kız cocugı gibi davranıyodu ogluna surekli. Resmen dizimin dibinde otursun istiyor herneyse cocugun aklına girmiş uzulursem felc geciririm doktor oyle soyledi sen istanbula gitme diye. Sevgilimdebana istanbula gelemiceğini soyledi ve bende oksdar uzuldum ağladımki benden nasıl vazgecersin diye şok oldum cunku hayallerimiz verdiği sozler vardı. Ayrılıcaktık ve bana ağır konuştu bende sinir harbiyle hakkımı ne sana nede ailene helal ediyorum diye mesaj attım. Sonra nasıl olduysa giya masada unutmuş teli anneside okumuş mesajı gormuş. Biz o gun ayrılmamıştık bana annesini şkna ediceğini geliceğibi soyledi. Annesi mesajı gormui ve kesinlikle beni istemiyormuş olene kadar birleşemezmişiz annem seni istemeye gelmicek dedi bende kendimi suclu gormememe rağmen annesine mesaj attım sayfalarca uzun bir mesaj.. ozur diledim. Ama kadın resmen bana ben arrık oğlumu evlendirmek istemiyorum oğlumn oraua gelmesini istemiyorum diye yazdı. Ve sonra benim attığım mesajları kızına gondermiş. Kızıda erkek arkadasımı arıyor kız arkadasın niye boyle yaştı diye. Yaptıgım bişeyde yok ozğr diledim.. sonra bende erkek arkadasıma burda iyi kotu işin var orda evde oturmYımı tercih ediyosun dort yıllık ilişkini bitiricekmiain dedim. Annen beni istesin istemesin umurumda değil herşeyin ustesinden geliriz dedim ama o geleceğibi goremiyomul ilişkinin beni heruerden engelledi.. yaklasık 10-15 tane fake hesaptan mesaj attım hepsibi engelledi. Gunlerdir ağlıyorım. Sindiremiyorum olanları.. ben ona her zaman destek oldum ailesi para gondermediben para verdim.. cok kotuyim.. beni boyle beş dkkda uyduruk bişey icin hayatından cıkarmasını sindiremiyorum.. zaten uzakta onu bidaha goremicek olmakta cok koyuyo.. cok kotuyum.. 23 yaşında bi cocuk annesinin dizinin dibinde oturmayı nasıl kendine yedirir?.. annesi zaten surekli burdayken Arayıp kendini acındırıyordu bufun doktora girrim kolum ağrıyo şoyle boyle surekli cocugunu huzursuz ederdi. Fırsattan istifa de resmen kendibni acındırmış . Calışmasın evde otursun diyor resmen 23 yaşında erkek cocuguna. Canım acıyor kızlar ..insan 2 yıldır emek verdiği işini bırakıp annesi dedi diye tum duzenini bozarmı...bugun bana aldıgı hediyeleri cope attım resimleri yırttım ama oksdardağıldmkş anlatamam. Ben ağladıkca annemde baan uzulup ağladı. Canım cok yanıyor..