Merhabalar hanımlar. Buraya konu acmak bana da nasip oldu. Direk konuya gireceğim .Eşimin sadece 1 abvar. 11 yıllık evliler. Biz 4. Yılımıza girdik. Ve ilk gunden itibaren eltim ne giydiysem aynısını alıyor. Ayakkabı dan tutun aklınıza ne gelirse. Bir yere gidelim elimi birşeye uzatmaya korkar oldum. Ve bunu kv soylemiştim ilk zamanlar. O da o gormemiş babasının evinde, dedesi onları dışarı bile cıkarmazdı dedi. Ben de hevesim kacıyor dedim. Neyse kv surekli beni onunla kıyasladı. Surekli. Anasını satayım hamile kaldım o da hamileydi. Riskli bir gebelikti . Eltim koşar gezer alışveriş yapardı. Ben adım atamazdım. İmrenirdim. Kv bana sen iyisin şukret bak x cocuğum ne kadar cekti deyip durdu. Bunlar beni istemeye geldiğinde gelin bohcası yapmışlar ve icine aldıklarını hep eltim de denemiş ve aynısını almışlar. Bohcayı getirdiklerinde kv ac diye tutturdu da elime ne aldıysam onu x denedi bunu denedi deyip durdu. Eşimle tartışıp durduk bu bana hakaret diye. Duğun Zamanı paraları yokmuş hic birşey istemedim. Eşya vs hic birşey. Annemlerle alışverişe gittik duğun icin . Burdan almayalım ucağa almazlar bizim ordan alırız burası hem pahalı deyince tatm dedim. Yok hic birşey gormedim dalga gecti resmen. Bir de eşim beni orada bırakıp doğuya gitti mi bir kac ay. Eltim başladı eşin bana ordan krem setleri alırdı. Ispartadan kremler savunlar getirirdi. Sonraki gun elinde daracık badi( kiloluydu o zaman 89 civari . Badi xs gibi) eşin bana bunu bursa dan almıştı. Al sen giy. Sonraki gun hırka. Kv ben x i istemeye gittiğğmde sandık sandık şunu aldım bunu aldım. Şimdi giymiyor. O yuzden sana o kadar almadım Ona şoyle yaptım. Duğunu şoyle guzeldi.Boyle boyle anlatıp durdular kv ve eltim. Bizi her konuda hastalık dahil kıyasladı. Doğum yaptım bebeğim yoğun bakıma alındı. Kv bebeği bana gostermeden hemşireye goturdu. O kadar sinirlendim ki. Dikişli halimle hemen oraya gittim. Eltğmin de bebeği hastane de yattı hırıltılı nefes aldığı icin. Neyse b3nim yavrum cıkınca bunlar geldiler. Ben ama bitiğim. Yavrum o halde lohusalık vs. Kv şukret sen iyisin bebeğinin yoğun bakımdaki haline alışmıştın. X yavrum cok uzuldu harap oldu hastane koşelerinde demez mi. Benim ilk cocuğum onun ikinci. Bir b.k bilmiyorum kılını kıpırdatmadı. Eşim bağır cağır oyle getirdi. Eşim hep yanımda diye katlanıyordum ama artık bu durum bana kendimi değersiz hissettirmeye başladı. Dun eltimin bebeği benim kuzuyu kaydıraktan aşağı itti yavrum 14 aylık daha yurumuyor. Cocuğun kolu altında kaldı 2 saate yakın ağladı. Neymiş ben hatırlatıyorum ondan ağlıyormuş. Cocuğun kolu şişti. Emeklemeye calışıyor ağlayarak yere yığıldı yavrum. 1 Allah ın kulu da bakalım neyi var demedi. Oturuyorlar oyle korkmuştur yoktur birşey diyorlar. Onceki gun ayağı bir yere sıkıştı kv kişisi kahkaha atıyor. Ayağının orda ne işi var diye. Ayak morardı. Bin pişman oldum bayramda gittiğime. Ay bunlar bana değer vermiyor eyvallah da yavruma da aynı. Karar vermiştim herşeyi gormezden gelicem diye olmuyor. Bu durumdan bıktım. Eşimle tartışıyoruz bunlar yuzunden. Kendimi gercekten değersiz hissetmeye başladım. Elime hio birşey almak istemiyorum. Kendime almak istemiyorum. Bu durumu duşğnmekten yoruldum . Beni bu noktaua getiren de ben en son ehliyet aldım. Malum bebeğim 2 k2z hastanelik oldu ve kimse yoktu. Mecburdum almaya. Kv le eltimi gezmeye cıkardım. Meğer bu da benden sonra kafaya koymuş ben de oğrencem diye. Kv sen de buralarda sursene x diyor falan. B2n ayar oldum. Demek ki onu benimle yarıştırıyor. 11 yıllık evli. Al da ben alıyorum diye mi alıyorsun. Eltimin ben evlenmeden ki kıyafetleri zevki vasat. Bunu kucuk gormek icin soylemiyorum. Şimdi aynı ben. Ben aynı şeyi giymeyi sevmiyorum. Ne alsam alıyor. Bıktım yahu bana bir akıl verin ben mi abartıyorum. Ay ne uzun oldu be silmeyi bilmiyorum da tamamlayayım dedim. Ben sıkıldım yazarken. Yine sinir oldum hatırladıkca