Hepinize iyi bayramlar sevgili KK uyeleri.
Dun cok sinirimi bozan bir olay yaşadım ve ne tepki versem kestiremiyorum. Universiteden bir arkadaşım var, zararsız iyiniyetli ama cok patavatsız biri kendisi. Erkek. Konuşurken pek sınırları yoktur yorumunu duşunmeden tartmadan yapar bu yuzden birkac kez bozuşmuşluğumuz oldu, hatta beni kızdırdığı icin numarasını bile silmişimdir. Ama aynı meslekten olduğumuz icin zaman zaman karşılaştığımızdan denk geldikce konuştuk. Beni halt hatır sormak icin aradığı bir gun bir sıkıntım vardı, benim bir arkadaşım var seni onunla tanıştırayım o yardımcı olsun dedi gerek yok desem de ısrar etti o şekilde arkadaşıyla tanıştık. Ve bu kişiyle sevgili olduk 1 ay icinde. Bana karşı cok ilgili sevdiğini hissettiren biri, ben ilişkiye başlama konusunda cekingen davransam da beni asla sıkıştırmadı gayet saygılı bir cocuk. Bunlar boyle gelelim asıl meseleye.
Dun bizi tanıştıran ortak arkadaşım erkek arkadaşımı aradı. Ben de hoparlore vermesini istedim biliyorum ki benimle ilgili patavatsızca bir laf edecek, en azından bileyim dedim. İlişkimize şaşırmadığını sevindiğini soyledi, benim icin senin ederin 9'sa x'inki (beni kast ediyor) 6 dedi. Erkek arkadaşım geciştirmeye calıştı ben kızardım bozardım ama canım cok sıkıldı. Bir taraftan cool da olmaya calışıyorum onun lafıyla ozguveni duşen ezik bir kız gibi gorunmek istemiyorum ama suratıma illaki bozulduğum yansıyor. Ne sacmalıyor bu dedim gulerek telefonu kapatınca. Erkek arkadaşım bozulduğumu anladı sarıldı sacmalıyor boş konuşuyor falan dedi ama canım sıkıldı bir kere. Neye gore bana 6 dedi bilmiyorum erkek arkadaşım yakışıklı sayılabilecek bir cocuk ben de cevremce guzel bulunan bir kızım ama ikimizin de oyle ahım şahım bir tipi yok. Bugun telefonda konuşurken yine konuyu actım guluyorum şakalaşıyorum ama icime oturdu, sen ona ne bakıyorsun bilerek yapıyor falan dedi ama nasıl icimden atacağımı bilmiyorum. İkide bir konuyu acmak da beni ozguvensiz gosterecek diye korkuyorum. Ne tepki vermeliyim sizce ya da bir tepki vermeli miyim?