Hayırlı akşamlar bayanlar,direk konuya gireyim 2 gorumcem gelmişti istanbuldan 12 gun gibi karantinada durduktan sonra onları gormwye gittim ikiside hamile oldukları icin gayet dikkatlilerdi zaten bayramda kimse kimseyle goruşmucek diye gittim sadece bizbizeydik bitanesinin cocuğu rahatsızdı sadece burnu akıyodu kac gundur boyle ilac aldık falan dedi burun akıntısı dışunda gayet iyidi cocuk zaten dondurma yemiş oyle olmuş.sonra biz eve geldikten sonra benim kızımda 4 gun sonra hapsurmaya basladı burun akıntısı var ama ondan bi gun once atlet ve bezle yerde uyuya kalmıştı farkedip aldm sabahsı hapsurmaya başladı uşuttumu diye oldu yoksa gorumcemin kuzındanmı gecti bilmiyorum.tabi aile hekimine gittik burun spreyi soğuk algınlığı ilacı verdi 1 hafta kullandık şuan iyi sadece ara ara burnu akıyo tabiki banada bulaştı şimdide ben 4 gundur hapsuruyorum burnum akıyo ağzım burnum akıyo.onun dışında bişeyim yok vucut ağrım yok ateş yok gayet iyim bende aile hekimine gittim banada verdi ilac tam tersine onları icince mal gibi oluyorum uyuşuyorum oyuzden korkuyorum acaba kotu hastalıkmı buldu beni diye yani diyorum sonucta hicmi grip nezle olmucaz covid dışında.boşuna gitmeyim test icin diyorum ya kaparsam diyorrum buseferde test icin gittimde aklım karışık napıcam bilemedim