5Senedir kirada kalıyoruz ve alt komşumuz taşındığımız ilk gunden beri surekli kapımıza gelip gidiyor,tek yaşıyor eşiyle ayrılalı cok olmuş,alkol sigara at yarışı her şey var,evimizde kucuk cocuk var e haliyle koşması atlaması zıplamadı eksik olmuyor pardon olmuyordu yurumeye başladığı zamandan beri surekli aşağıdan yukarı surekli bir şeyle vuruyordu,cocuğu oturma odasına sokamaz olduk hatta bi sure sonra haliyle bizde surekli koşma atlama diye uyarırken korkudan parmak ucunda yurumeye başladı,evimize cocuklu misafir de kabul etmemeye başladık cunkğ misafir geldiğinde de kapımıza gelip bizi el aleme rezil ediyordu.Yazın surekli cocuk rahat etsin oynasın diye koye cıkarıyoruz,yaklaşık 1 haftadır evde kimse yok,babamı dışarıda gorduğunde evde kim bir o yana bir Bu yana koşup duruyor kac akşamdır diye sormuş,şaşırdım cunku evde kimse yoktu ve baya sinirlendim,kapıyı actım iceri adımımı atmadan fark ettim ki komşumuz aşağıdan tavana vuruyordu,annem o anda geri cekildi ben koye donuyorum artık uğraşamicam dedi surekli bu konudan ağlamaya başladı,kac kere konuştuk komşumuzla cocuğuyla da konuştuk artık dayanamaz oldum tek kalmaya başladım alkol kullanıyor bir gun alkollu şekilde kapıya gelir de bir şey yapar diye korkuyorum,sizce ne yapabilirim bu konuda şikayet etme gibi bir şansım var mı ve nereye şikayet edebilirim?