Dert değil ama hayatımı etkileyen bir durumdan bahsetmek istiyorum. Hic kotu niyetli olamadım ama cevremde hic iyi niyetlide bulamadım. Zaten kimseyle goruşmuyorum istemiyorum ihtiyac duymuyorum ama başka bir gezegene taşınmadım ya illa bir ortama geliyorum arkadaş, akraba, komşu vs insanlarla.

İnsanların birbirini bozmasından, hevesini kursağında bırakma cabasından bıktım. Hep beni vuracak bir yer buluyorlar moralimi bozmayı becerebilecek en azından modumu duşurecek. İnsanlar neden boyle bilmiyorum ama aldırış etmemeyi oğrenemedim ya da onlar gibi olmayı. Careyi yalnızlıkta buldum eşim bana yetiyor o hem eş hem arkadaş herşey. Ama dediğim gibi insanlarla goruşmemek bir ortama gelmemek kacınılmaz.

En son olan konulardan bahsedeyim. Biz kiramızı değiştirdik x kişisi nereye taşındınız ev nasıl dedi, icime sindi beğendik yerleştik deyincede benim mutlu olmamdan ağız burun kıvırıp ayy o mahalle hakkında hic iyi şeyler duymadım ya pek tekin değilmiş vs dedi ki hic alakası yok. Oyle bile olsa sen bunu niye dile getirip benim modumu duşurmeye calışıyosun artık taşınmışım sonucta.
Sacımı boyattım başka bir x kişisi nerde kaca boyattın dedi, cevap verincede ay o paraya birde turunculuklar kalmış pek olmamış ben olsam icim icimi yerdi dedi. E benim icime sinmiş beğenmişim soz konusu turunculukları ben gormuyirum sen madem goruyosun niye dile getiriyosun ki ben olsam birinin sacı kotu bile olsa iyi olmuş derim moralini bozmam.

Bu tarz konular işte hayatımın her dalı ile ilgili, herşey kısacası mutlu olduğum memnun olduğum beğendiğim herşey ile ilgili illa beni bozan biri oluyor. Her seferindede ister istemez bozuluyorum evime sacima değil, o insanın bana oyle yapmasına.

Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, herhalde diyorum ben gucsuz bir karakterim bu tarz durumlarla baş edemiyorum keyfim kacıyor. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum