Merhaba.
Benim uzaktan bir akrabam var, daha doğrusu benim kuzenimin kuzeni oluyor kendisi fakat aile buyukleri daha once akraba evliliği yaptıklarından dolayı sadece kuzenimin kuzeni de olmuyor en kolay anlatabileceğim şekli bu. Yine de 1. Dereceden kuzenim değil, annemin kuzeninin oğlu gibi bir şey de oluyor.

Bu kişiyle yalnızca ailesel organizasyonlarda karşılaştım. Ailede adı iyi anlamda cok geciyor. İlgimi cekmeye başladı. Daha onceki ilişkilerime baktığımda hep serseri, sorunlu, insanla asla ilgilenmeyen tiplerden hoşlandım. En sonuncusunda iki sene once dilim fena yandı, artık bu tiplerden hoşlanmayı uzun uğraşlar sonucu bıraktım.

Şimdi bu kişi gozume carpıyor ve cok efendi, kibar, zeki birisi de. İki hafta sonra bu kişinin ailesinin yazlığına ziyarete gideceğiz. Bir iki hafta orada kalacağız. Ben ona nasıl yaklaşmalıyım etkilemek icin? Başına daha once boyle bir olay gelmiş olan var mı? Biliyorum etkilemek icin goze batacak şekilde cabalamamak gerekiyor. Ben sadece buradaki uyelerin gozunden bu ilişki nasıl olabilir bunu okumak istiyorum, akıl akıldan ustundur cunku.