Merhaba hanımlar,
Size bir şey danışmak istiyorum. Bizim gibi olan varsa yaşadıklarınızı paylaşırsanız cok sevinirim.
Evleneli bir yıl oldu. Evlendikten sonra İstanbul ’a yerleştik. Eşim doğma buyume burda. Ben doğuda kucuk bir şehirden cıkıp buraya yerleştim.
Eşim burda daha fazla yaşamak istemiyor. Bende istemiyorum acıkcası. Ceşitli sebeplerimiz var. Ama en cok insan kalabalığı yordu. Yani burda yaşayanlar bilir milyon tane sebep sıralanabilir.
Benim ailem uzakta ama eşimin anne-babası ve ablası burda. Cok iyiler burda her şeye yardımcı olmaya calışıyorlar. Bize karışmıyorlar da nerde mutlu olacaksanız oraya gidin diyorlar.
Her insanın kucuk bir Ege kasabası hayali vardır ya bizim de oyle. Kasaba olmasa da kucuk bir ilceye yerleşmek istiyoruz. İş falan problem değil orada da ayarlayabiliriz.
Biliyorum aranız da kimi zorunluluktan kimi kendi isteğiyle hic bilmediği yerlerde yaşayanlarınız var. Onlara sormak istiyorum. Nasıl duşunmemiz gerekiyor? Hangi acılardan zorlandınız? Onerileriniz var mı? Yaşayanlar cevaplarsa cok mutlu olurum