iyi aksamlar. Muhtemelen konularımi bilenler hatta belki bilmeyenler de bu kadar kısa surede ani karar verdiğim icin ufak bir linc girişiminde bulunabilir

Gecen sene haziran ayında aldatıldım, ayrıldım ve hızlı bir şekilde agustos ayında yeni bir ilişkiye basladim. İşler ilerledi ve bir sure once de evlenme teklifi aldım, evet dedim.
Evlilik teklifinden gunler sonra ilişkinin uzerine kara bulut silsilesi coktu. Inanilmaz kavgalar, tripler, ayrılalım mi ayrılmayalım mi konuşmaları, tekrar kavgalar, kavga sonrası bu is nereye gider diye aynı konuşmalar. Kısaca kısır donguye giren toksik bir ilişkiye donuştu. Kavgalarımızin bir kısmı benden bir kısmı ondan kaynaklanan seyler.
Bu gun yine bir kavga saatlerce sessizlik ve sonrasında bir telefon konuşması.
Telefon konuşmasının iceriğinde bana ozet olarak şunlardan bahsetti
- benim cok uzerime geldin, taktıkların duşunduklerin sadece sana değil bana da zarar veriyor. Biraz kendin de ustesinden gelmeye calis. Takmamaya calış. (Terapi ve ilacin yapamadığını bana 'takma ya' diye yapabileceğini zannediyor galiba. Yıllardır obsesifim, o bana takma dedigi anda bana bir aydınlanma gelecek ve takmayacagim diye duşunuyor heralde.)
- bazen keşke senden once başkalarını da tanıyıp tecrube edinseydim diye duşunuyorum. Bazen bana ağır geliyorsun.(onun ilk ilişkisi.)
- dışarıya cok iyi birisin bana gelince erkeksi bir hale burunuyorsun. Nasil yani diyorum oyle işte diyor. Ornek ver diyorum, gecen gun konusurken arabayi benim uzerime yaparsin dedin diyor.( yemin ederim bu bir şakaydı bunun konusunu da kendisi actı, arabayi senin uzerine yaparız dedi ciddi ciddi, yok ya konuşulur onlar dedim, sonra saka yaptı yoo yapmam dedi ben de guldum yoo yaparsin dedim olay bu, espri yani. Allaha şukur kimsenin malında mulkunde gozum yok boyle soylemesi icime oturdu.)
- o zaman benimle mutlu değilsin istediğin hayat bu değil diyorum. Hayır mutluyum ama daha once doyasıya bir hayat yaşamadım seninle yaşıyorum ama sadece ornek vermek icin soyluyorum diyor.
Ben de dedim ki senin ne istediğin belli degil. Git biraz duşun, istediğim hayat bu değil diyorsan da saygı duyarım dedim, iyi geceler dedik kapattık.
Bu adam ben takılamadim edemedim acele ettim evliliğe mi demek istiyor? Bunları soyleyip ayrılığı dile getirmiyor benim mi ayrilmami bekliyor anlayamadım.
Acele bir karar mi veriyoruz o da ben de. Ona değer veriyorum, seviyorum da. Ama bu konuşma beni biraz incitti.
Uzun olmuş kusura bakmayın. Bu konuşma size ne duşundurdu?