Hanımlar direk konuya giriyorum. Yeni evliyim. Ailemle (ozellikle babamla ) bekarken en cok ta nişanlıyken cok sorunlar yaşadım yıldızımız hic barışmadı onunla. Ceyizim evde yer kaplıyor diye tutup kapının onune atmalar , eşime bana hakaretler kufurler.... Evime aldığı sadece 1 parca eşya icin hakkını helal etmemeler, el kaldırmalar.butun bunlara rağmen son gunlere kadar dayandım o evde. Gelin cıkana kadar neler cektim ben biliyorum. Asla o evden kacmak icin evlenmedim, calışıyordum zaten kendi ayaklarımın uzerinde duruyordum ,cok şukur aşk evliliği yaptım. Şimdi asıl konuya geliyorum yaz olduğu icin eşimin memleketine geldik tatile karadeniz bolgesine. Annemlerde tatil icin yanima gelip buraları gormek istediler bende kayinvalideme danışarak davet ettim, kayınvalidem cok mutlu oldu gelecekleri icin.cok şukur ki bana karşı cok iyiler eşimin tarafı. Annemler geldi iste , kayınvalidem bizi 5 dk yalnız biraksın annemle babam başlar evi kotulemeye şurası şoyle burası boyle, durup durup birdaha gelmeyecegiz sacma sapan tripler falan ortamı idare etmek icin cırpındım resmen . Neyse donduler geri bugun aradı başladı nişanlılık doneminde nişanlımla tartıştığımız konuları acmaya beni dolduruyorlar eski konuları acarak ufak tefek sineye cektiğim şeyler var onları hatırlatıp canımı sıkıyorlar. Eşimde bu muhabbetlerin farkında olduğu icin aramız surekli bozuluyor. Bu durum cok canımı sıkıyor ailem diye de birşey diyemiyorum bazen onlarla telefonla dahi konuşmak istemiyorum sonra vicdan yapıyorum iki arada bir derede kaldım sizce ne yapmalıyım?