6senelik evliyim, kv, kp aynı apartmanda yaşıyoruz
Kesemiz bir..
Bir tane evladım var, ve hamileyim..
Kp, Sorunlu kişilik, kavgacı, huysuz, hoş sohbeti olmayan yanında durmayı kaynanamın bile istemediği tahammul edemediği biri.. kaşının altında gozun var diyip kavga cıkartabilir ve birden kendinizi o kaosun icinde bulup şok olabilirsiniz..
İki uc gun once kaynımla kavga etmiş, kp ayakkabılarını giymiş, kaynımda benim ayakkabılarımı neden giydin diye baya tartışmış kusmuşler..
Onceki akşam cok yorgun ve uykusuz olmama rağmen evlerine gittik yemek yedik, hoş sohbet ettik..
Ertesi sabah beni aradı, benim bir ayakkabıya 500 tl verdiğimi, bin tane kıyafetimin olduğunu, oğlunun bana kac tl verdiğini, benim o parayı ne yaptıgımı, kredi kartıyla ne aldıgımı sordu. Cok cirkin bir uslupla. Kaynım demişki, oda bir ayakkabıya 500 tl verıyor ( en son 4 yıl once aldım, şuan 500 dur ama ben aldıgımda fiyatlar boyle değildi

) eşimi aradım. Zaten kp surekli bana sataşır. Eşime cok duşkun beni kuması gibi gordu hep. Beni asla sevemedi, benim yerimde baska gelin olsa yine aynı şeyi yapardı. Eşime; cok para harcadığımı duşunuyorsa ona az vermesini, hesabı bana değil ona sorması gerektiğini, mahalle karısı ağzıyla bir kayınpederin gelinine bu şekilde konuşamayacağını soyledim. Eşim Taşınacağını, keseyi ayıracagını soyledi, eğer bunu yapmazsa boşanacağımı soyledim. Cunku bu kacıncı oldu, artık gorduğum psikolojik şiddete dayanamıyorum, elbiseme karışır, gezdiğime vs herşeye haddi var usandım artık.. ve konuşma tarzı cok kotu..eşim benden cok istiyor taşınmayı.. ama asla taşınamazmışız, ben eşimi tehtit ediyormuşum, bu evden gidersek bu şehiri terk edermiş( buda bir tehtit değil mi?) taşınma işini aklımızdan cıkartcakmışız, ben ozur dileyecekmişim(!) ne icin ozur dilemem gerektiğini hala bilmiyorum

Eşimle dun ev baktık, kesin kararlıyız, ailesiyle kotu olmasın, ama benden buraya kadar.. şimdi babası illa gel konusalım diye cağırdı, inşallah kararından vazgecirmez.. bizi bitirir.eğer eve geldiğinde taşınamayız derse boşanacağım kesin kararlıyım. biraz dertleşmek istedim kızlar.. benim icin dua eder misiniz? Buradan hemen taşınalım... hepinizi kucaklıyorum