Kendimi cok kotu suclu hissediyorum. Bağıra bağıra ağladım. Canım cok yanıyor. Teselli istiyorum sizden. Ama ne olur yargılamayın konuşmaya ihtiyacım var. Babam yatağının altına koyar hep paralarını, bir yere gitti geldi anneme iftira attı, 100 lira yok diye anneme yılllarr boyunca hep attı, sayıp duruyor paralarını. Ağzıma ne geliyorsa saydım. Bağırdım. Babam normal bir insan değil yıllarca cok cektik. Almadım diyor dedim yok aldı yarım saate yakın bağırdı cantasını kurcalıyo yok ben tanırım paramı falan. Sanki ustunde adı yazıyo. Annemde ağlıyor bıktı. kaldırdım babam yanımdayken bazanın altını, ordan cıktı para. anneme gosterdim koşa koşa. Sende gordun dedim busefer yok dedi. Orda yoktu. Sinir krizi geciriyorum. Bağırıyorum cağırıyorum. Tutup sallıyorum babamı. Bidaha kaldrdım 20 tl daha duşmuş. O an okadar sinirlendim ki. Parayı hala almaya calışıyo vermicem dedim o kadar paragoz ki kolumu sıktı iyice morardı kolum vermedim saklıycam bunları unutmucam dedim.

Evden gitti şimdi . Annemin babamın rızasını kazanmaya calışıyorum diyen bir insanmıyım ben şimdi bu yaptıklarımı kendime yakıştıramıyorum. Sonra hep pişman oluyorum. Bu olay bugun yaşandı bundan once yuzlercesini yaşayarak buyudum.
Ben cok pişman oluyorum keşke duzgun davranan bi insan olsaydı, aramız iyi olsaydı ama yok. Cok suclu ve kotu hissediyorum.
Ben nasıl evlenicem. Evlenince bir suru sorun yaşanıyor. Onlarla başedecek gucum kalmadı. Hep uzuntu mutsuzluk. Babamda beddua eder heeeeepp.. ilerde mutlu olacağıma inancımı yitirdim. Kendimi değersiz yalnız hissediyorum. 1 aya şehir değiştrcem . Ama bu izler hep kalacak sanki. Evlenene kadar bende cok uzuldum şimdi cok mutluyum diyen var mı aranızda. Umit var mı
tıkla...
Genişletmek icin tıkla...

Annem başka bi adamla berabr onla ev tuttular. Ben o adamdan nefret ediyorum. O adam bana birilerini buluyo annem o adamı istemediğim icin huzursuz olacağından bir ann once evlenmemi istiyor. Bende onun bulduğu birini veya o adamı gormek istemiyorum. Sen evde kalcaksın gibi birsuru hakaretler. Bana parada vermiyorlar . Goğsumde kemiğim şişiyor ve git gide buyuyor . Cok uzuluyorum. Şehir değiştirip orada aşcı yardımcısı olacağım ama 1 ay var . Anneminde psikolojisi bozuk ve o adamdan başka birşey duşunmuyor. Bağımlı gibi. Nasıl yardım alayım