Yabancı forumlarda araştırdım, inceledim. Şimdiye kadar en kolay abone cekme, izlenim alma ve yorum alma yontemi olarak birazdan anlatacağım yontemi buldum. Ustelik ticari kazanc sağlamak isteyenler icin de uygun bir sistem. Abone satarak para nasıl kazanılır diye benim gibi merak edenler varsa yararlı olacağını duşunuyorum.
Fazla uzatmadan konuya gecelim. Sistemin adı enhanceviews. Adından da anlaşılacağı uzere yabancı bir site. İngilizce bilmeyenler icin Turkce kullanımından bahsedeceğim.
1. Adım : Uyelik
enhanceviews.com adresine girerek, uye olun. Basit bir uyelik sistemi ile kaydolmak mumkun. Uyelik sonrası mail adresinize gelen onay linkini tıklamayı unutmayın.
referansımla uye olmanız bana az da olsa kredi kazandıracaktır, ama olmasanız da canınız sağ olsun

ref uyelik : Enhance Views | Your Views, Subs, Likes, Followers, Upvotes Delivered
refsiz uyelik : enhanceviews.com

2. Adım : Program
Bu sistem ozel yazılmış bir programla calışıyor. Youtube hesabınızı bağlayarak, sizin gibi kaydolan kullanıcıları bir havuzda topluyor. Programı başlattığınzıda arka planda verilen gorevleri yapıyor. Siz hic bir şey yapmıyorsunuz. Yapmanız gereken bilgisayarı her actığınızda programı acıp " Start " 'lamak

Kredi sistemi ile calışıyor. Programı ne kadar cok acık tutarsanız o kadar cok kredi kazanırsınız. 3 gb ram ’li pc ’mde calıştırıyorum hic kasmıyor. Programı “Earn Free Credits” yazan acılır menude “Youtube” ‘a tıklayarak, daha sonra gelen ekranda “YouTube Power Watcher” sekmesinin yanındaki “GO” yu tıklayarak “Downloadable” kutucuğunu tıklayarak acın ve “here” yazan linkli texte tıklayarak exe dosyasını indirin.
İndirdikten sonra Youtube hesabınızla ilgili bilgiler ve uyelik bilgilerinizi isteyecek. Asıl hesabınız olan Adsense hesabınızın bilgilerini kesinlikle girmeyin. Herhangi bir youtube hesabı girseniz daha iyi olur. Sadece kredi kazanmak icin kullanılacağı icin hesabın uyduruk olmasında sakınca yok.

Program ’a bilgileri girdikten sonra “Start” ‘layın ve kredi kazanmaya başlayın. 50-100 kredi kazandıktan sonra kredilerinizi kullanmaya başlayın. Yani once bir deneyin, programın calıştığından emin olduktan sonra kredi biriktirirsiniz.
3. Adım : Kredileri Kullanmak
Bu programın guzel tarafı, kredinizi kullanırken kullanmak istediğiniz hesabının şifresine ihtiyac duymaması. Bu yuzden bu işin ticaretini yapacak olan kişiler icin buyuk bir nimet. Neyse gelelim nasıl kullanılacağına.
Kredileri web sitesi uzerinden kullanıyoruz. enhanceviews.com girin ve Reedem Your Credits menusune tıklayın. Gelen ekranda kredinizi nasıl kullanacaksınız, hangi hesaba kullanacaksınız ve miktarlar ile kredi tutarı yer alıyor. İster youtube izlenim olarak kullanırsınız, ister abone alırsınız, isterseniz Youtube beğeni alırsınız, yorum yapılmasını istersiniz yada favori alırsınız tamamen sizin tercihinize kalmış. Menude de goreceğiniz uzere sadece youtube ile sınırlı değil, twitter takipci, instagram takipci ve facebook like şeklinde de kredi kullanımı yapabilirsiniz. İşiniz bitince “Submit” yapıp gonderin.
Raporlara ulaşmak icin sol menude “My accounts” sekmesinde “Requests” bulunuyor. Orada hangi işlem ne kadar tamamlandı ya da tamamlanmadı gibi raporlar alabilirsiniz.
Kaynak : Youtube Bedava Abone, İzlenme ve Yorum Kazanma Yolu | Genel Guncel Blog Medcezir.NET