Selam kızlar Vallahi ne yapayım şaşırdım artık burdan yazıyorum fikirlerinizi almak istedim. Benim 2. Evliliğim eşimin ilk evliliği.. Eşim akrabam ve ben bekarken de beni seviyordu ama olmadı o zaman nasip boyleymiş demek ki.. Ailesi ilk etapta beni istemedi ama akraba olduğumuz icin sorun etmediler. Benim eltim benden 2 yaş kucuk . Bizim olayımızı ilk duyduğunda beni aşağılar gibi konuşmuş vay efendim duyunca başından kaynar sular dokulmuş vs… Nişanıma geldi 5 karış suratla oturdu herkes farketti.. Bunları umursamadım farklı şehirlerdeydik ben eşya ev falan bakmaya geldiğim zamanlarda hic ilgilenmedi.. Ceyizim geldi mobilyalarım geldi ne kendisi ne eşi bir 5 dk uğrayıp ( cok yakın evlerimiz ) ne yapıyorsunuz ne yaptınız demediler.. Eşim ısrarla duğun istedi duğunumuz oldu suratlar bunların yine 5 karış.. Evlendik 2 ay evdeydim iş aradım bir yere gittiğimde yoktu olduğum yeri de pek bilmiyordum.. Birkac kere evime geldi ama bir kere gel bi cay icelim beraber carşıya gidelim demiş insan değil.. Ben zamanla hareketlerinden dolayı mesafe koydum sonrasında da bi konu oldu tum ipleri kopardım.. Eşimin ailesinden biri gelince memleketten yani ilgilenmez fazla arayıp sormaz gelen kişi gelir bende misafir olurlar ama kendileri koye gittiklerinde de herkesle yağlı bağlı konuşur J Samimiyetsiz ve cok menfaatci hallerine denk geldim.. Şuan kayınbabam rahatsız koye gittik kayınvalidem kahvaltı sofrasına cağırdı beni. Orda bile benim gittiğimi sandı kv ye teyze niye bu kadar usteliyorsun sanki yabancı mı diyor J Yani ilgilenme demek istiyor. Kendisi nişan evlilik sureclerinde eşiyle cok sorun yaşadı butun aile yaka silkmiş durumdalar o yuzden kocasıyla kotu olmasın diye bişey de diyemiyorlar.. Ben biraz arayı duzeltelim insanlara karşı ayıp olmasın vs diye duşundum.. Baktım garip hareketleri devam ediyor.. Ben yemek yapıyorum dışardan misafirlerimiz var cok beğendiklerini soyluyorlar kim yaptı diyorlar eltim de lafı değiştiriyor falan.. Kocam benimle ilgilensin veya yemek yenecek gel yanımda otur desin onunki de başlıyor hemen atağa gecmeye defalarca oldu… Hem sinsi hareketleri var hemde garip anlayacağınız.. Birkac kere de yalanına şahit oldum.. Gorseniz cok candan cok tatlı ama bir izler bir suzer belli eder kendini.. Benim anneannem oldu başsağlığına gelmedim ağzımı acmadım.. 5 ay sonra da onun anneannesi vefat etti bende gitmedim tabi.. Benim gitmemem olay oldu….. Herkese yaymış… Boyle garip bir durum… Ailesinin genetik ozelliği mi bilmiyorum cok laf sokarak konuşuyorlar bana gore hic hoş bi durum değil.. Başka cok şeylerine de denk geldim yakınlarımız arada ne varki konuşun diyorlar ama kendi kızlarına yapılsa herhalde boyle demezler diye duşunuyorum… Sizce ne yapmalıyım ? Bir yandan eşim huzursuz olmasın diyorum bir yandan da daha ağzıma mı s*csın diyorum Uzun oldu kusuruma bakmayın...