Hanımlar selam şu an baya sinir kupuyum,

Departmanda 30 kişi filan calışıyoruz. Yanındaki personel yakın zamanda işten cıktı. Şirket icinden birisi geldi. Gun icinde iş yaparken aman aman bi sohbetimiz yok ama konuşuyoruz yine de. Şu ana kadar hic iş yetişmediği icin uyarı almadım, aksine bitirip başkalarına da yardım ettim. Cok konuşkan birisi değilim genel anlamda sesim de cok cıkmaz ama gulec birisiyim ve icimi cekerek guluyorum. (bunu birisi diyene kadar fark bile etmedim.)

Şimdi gelelim konuya,

Hanımlar ben bi şeye gulmuştum mudur de gulerken duymuş odasında mudur yardımcısı ve departmanda iki kişi daha var. İki kişiyle de aram iyi. Sesimi duyunca mudur demiş ki ufff şu jehan da. Jehanı uyar demiş mudur yardımcısına. Bir de ben sola donuk calışıyorum. Eski personel varken de yeni personel varken de boyle. Ben sozde yemi personelle konuşmak icin oyle oturuyormuşum, ona sureli laf atıyormuşum. Ama yemin ederim yalan. Bunu odada başkaları varken de mudur yardımcısına demiş o da geldi bana anlattı. (daha hafif şekilde anlattı, arkadaşıma sordum o dedi detaylıca) guluşunden rahatsız oluyormuş. Ama oyle aman aman sesli bi guluşum yok.

Hanımlar departmanda surekli konuşan susmayan, işinde yığınla hata cıkan bi suru insan varken gelip benim olmadığım ortamda arkamdan boyle konuşmasına deli oldum. Hic hevesim kalmadı calışmak icin, sizce gidip mudurle konışsam mı? Duzgğm bi uslupla.

Guluş diyince aman aman bi kahkaha gibi duşunmeyin normal bi guluş.