Merhaba,

Annem ocak ayında bypass ameliyatı oldu 59 yaşında o zaman korona turkiye de yoktu, enfeksiyon riskinden dolayı zaten hep evdeydi, daha sonra ki ay korona turkiye de cıktı, dikkat ediyorduk ama anneme daha fazla dikkat ediyordum, bu yasaklar uzunca bir sure annemi ve babamı bunaltmıştı, yasaklar kalkınca kurban bayramında memlekete gitmek istediler, kendi ozel arabamız ile, gitmeyin dememe rağmen gittiler, ben hastanede calıştığım icin aylarca annelerin yanına gitmedim onlara bişey olmasın diye, 3 gece 4 gun kaldılar, dun donduler, ilk gittikleri yer teyzemler olmuş Bi kac saat gectikten sonra dayılar gitmişler annem orda 2 gece kalıyor babam halamlarla gidiyor kalmaya, annemin kaldığı yerde dayımın kızı kalıyor annem gelmeden 1 gun once donuyor, annem karşılaşmıyor dayımın kızı ile, şuan dayımın kızı pozitif cıkmış cocukları negatif cıkmış, Bi kac saat kaldığı aynı ortam da bulunduğu teyzemin kızı da pozitif cıkmış, annem kimseyle temas etmedim, yatağımı carşafımıda burdan goturdum diyor ama icimde cok buyuk korku var, bu gece de ruyamda annemi olmuş gordum, yoğun bakımda yatıyordu, makineye bağlı şekilde sonra olmuştu, cok ağladım ruyamda bugun de bu pozitif vakaları duyunca cıldıracak durumdayım, gitmeyin dedim dinletemedim, temas etmedim diyor ama korkuyorum, cunku anneme virus bulaşırsa atlaması cok zor, kızlar dua edin bu surec benim icin cok zor olacak,, tabi sadece annem değil babamda var ama babam başka yerde kaldığı icin o ortamlarda bulunmadı, aynı evde pozitif cıkıp diğer aile bireyleri negatif cıkmış, anneminde pozitif olma ihtimali duşuktur değil mi?