Merhaba hanımlar ,
Biz aile apartmanında oturuyoruz bugun Kv , eşimin teyzesi , ben ve oğlum dışarda otururken oğlumda kucuk suan 3 yaşında , eşimin teyzesi oğlumla şakalaşıyordu oğlumda ona kızıyordu sonra eşimin teyzesi oğluma it milleti dedi gulerek 3 defa şaka yaptı sanırım. Kv de sensin it milleti de oğlum dedi gulerek. Sonra ben sordum o ne teyze kime diyorsun dedım , sana demiyorum canım eşinin soyuna diyorum dedi.sinirlendim ama birşey demedim oğlumu alıp eve cıktım eşime anlattım oda kızdı. Sonra annesı geldı eşimin kızdıgımızı anlatıyoruz bana diyor ki niye orda birşey demedın deseydın ya , kotu niyetli demedı vb onu savunuyor bizim oranın insanı oyle takılır bırbırne falan. Benim hoşuma gitmedi dedim.Ben orda da kızardım ama eşime soylemeden kotu olmak istemedim dedim. Bu hafta da duğunleri var duğun ustu tatsızlık cıksın istemedim dedim.
Kv ise bana surat yapma vb bir suru şey soyledi. Siz olsanız nasıl davranırsınız ? Boyle şaka olur mu ? Boyle davranan insanla hicbirşey olmamış gibi samimi olunur mu ? Duğunune gidilir mi ?