Merhaba arkadaşlar ;

Youtube uzerinden para kazanan arkadaşlar icin onemli bir konu olduğunu duşunduğum icin bu paylaşımı yapıyorum.Kendim kullanıyorum okuma zahmetinde bulunan arkadaşlar da kullansın istiyorum.

Konumuz video yukleyeceğimiz kelime ile ilgili videoların ne kadar izlendiğini,hangi videonun en cok izlendiğini bulmak ve videoları bilgisayarımıza indirmek uzerine olacaktır.

Free Flv Converter adlı program ile işlerimizi goreceğiz.Oncelikle programı indirmek isteyenler tıklasın.Programın kurulumu hakkında cok detaya girmeyeceğim zaten detaylık bir şey de yok youtube uzerinden para kazanabilen adamın bu programı kurabilmesi lazım

Programı acıyoruz ve karşımıza aşağıdaki ekran geliyor ;

Program Turkce olduğu icin işlerimiz daha kolay olacak.Arama kısmına kelimemizi yazıyoruz.İkinci kısım Site bolumu.Bu bolumde aramalarımızı hangi kaynaktan yapacağımızı belirliyoruz.10 farklı siteden (Youtube,dailymotion gibi) ya da tek kaynak youtube uzerinden arama yapabiliriz.

Bir alt kısımda 40 yazan bolum bir siteden kac video alacağıyla ilgili bolum.Ben genelde o kısma 300 civarı bir sayı yazıyorum toplamda 500-600 video indirmiş oluyor ona gore ayarlarsınız.

Ara butonuna tıkladığımız zaman program bize 10 farklı siteden kelimemizle ilgili bulduğu videoları sıralıyor.Sağ kısımda Sure,Eklenme Tarihi ve İzlenim gibi bolumleri gordunuz sanırım.Bu kısımların uzerine tıklayarak coktan aza ya da azdan coğa doğru sıralama yapabilir ve bu sayede belirlediğiniz kriterlere gore indirme yapabilirsiniz.

Sayfadaki butun videoları indirmek isteyenler Yeşil Artı butonuna tıklayarak tum videoları secsin.Daha sonra ust kısımda bulunan Youtube'dan İndir butonuna tıklıyoruz.

Karşımıza gelen bu ekranda sol kısımda belli ayarlar goruyoruz.Preset kısmından yuksek kaliteyi secelim.Daha sonra Yazılım Kısayolu bolumunden videolarımızın kaydedilmesini istediğimiz yeri secelim.

Bu arada ben kullanmadığım icin belirtmedim ancak Formatı kısmından videoların cevirilmesini istediğiniz formatı secebiliyorsunuz.No Conversion secili olduğu surece videolar orjinal formatında indirilecektir.

Tum bu işlemleri yaptıktan sonra Video ara bolumune geliyoruz ve Yeşil Ok butonuna tıklıyoruz.Sectiğiniz klasorun yavaş yavaş videolarla dolduğunu goreceksiniz.

Bu program ozellikle youtube dışında video arayanlar icin cok faydalı olacaktır.

Bir hadis-i şerif ile konuyu sonlandıralım isterseniz ;

Kendinize, malınıza ve coluk cocuğunuza beddua etmeyin! Duaların kabul olduğu bir saate rastlar da bedduanız kabul olur. (Muslim)