Merhaba, bir kac gun once yine konu acmıştım buraya biraz kızdınız bana haklıydınızda yani ama ondan sonra farklı olaylar gelişti tekrardan konu acmak buyuklerimden akıl almak istedim en başından anlatacağım.
biz 18 yaşındayız YKS hazırlanıyoruz. pazartesi gunu sevgilimi eski sevgilisi goruntulu aramış, sevgilim farketmemişti, bir şekilde benim sayemde farketti cevapsız arama gozukuyordu, acmamıştı yani telefonu hic. daha sonra o gun whatsapta hep aktif oldu. "kiminle konuşuyorsun" dediğimde arkadaşlarının adını soyledi hep. biraz soylendim bu konuyla ilgili sustum. normalde pek aktif olmayan cocuk arkadaşlarıyla sık sık konuşmaya başladı. kızı engellemesini istedim "zaten yanlışlıkla aramıştır yazmadı yada tekrar aramadı ne gerek var engellemeye" diyip engellemedi. aynı gunun gecesi saat 12 gibi mesajlaşıyoruz fakat bana biraz gec cevap veriyor yazmadığı zamanlarda da aktif ilk arkadaşıyla konuştuğunu soyledi daha sonra ise medyaya bakıyormuş fotoğraf ayırıyormuş galeriyi sıfırlayacakmış. fotoğraf secerken profil fotoprafını değiştirdi. aylardır profil fotoğrafı yoktu birden fotoğraf koydu. dondum tekrardan "engelle şu kızı" dedim, dediki "zaten numarası kayıtlı değil profil resmide sadece kişilerime acık". bana burda yalan soylemiş herkese acık yapmış profili, ben farkedip ona soyleyince değiştirip ss attı sonradan kişilerim yaptı, sen yanlış gormuşsundur dedi. daha sonra ben uzattım biraz bu durumu whatsapptan engelledi beni engellemeden oncede "seni ve guven problemlerini engelliyorum sabah sadece senin engelini acacağım duşun sabaha kadar" dedi. smsten yazdım buna tartıştık biraz engeli hala acmıyordu. donup baktım eski sevgiliside hala daha whatsappta aktifti. kardeşimin telefonu aldım ordan baktım sevgilimde aktif. dondum smsten mesaj attım "hala daha ne yapıyorsun sen whatsappta" diye "galeriye bakıyorum izin verirsen bir salmadın, senin şuan her şey gozune batıyor her zaman boyle aktif oluyorum" falan dedi. laf atıştık biraz daha sonra gece 2 gibi yatmadan once engeli kaldırdı bana şunu soyledi "guvensizliğin, tavırların, triplerin yuzunden sabah uyandığında aramızı ne kadar actığını farkettiğinde cok pişman olacaksın" dedi. sabah aradı beni bu konuyla ilgili konuştuk biraz bana kızgın olduğunu hala daha guven problemimi aşamadığımı soyledi. "aşırı tepki verdim haklısın fakat bana da hak vermelisin" gibi şeyler dedim boyle konuştuk sonra telefonu kapattık. o gunden bugune kadar konu yine ara sıra acıldı ama aramız normaldi ben en sonunda dayanamayıp acıkca soyledim ona bu kadar tesaduf fazla diye. sen paranoyak oldun emin oldum buna falan diye tepki verdi kendini değiştirmen duzeltmen lazım dedi guven problemini aşman lazım dedi. dun annesiyle bayağı kotu tartışmış duşunmem lazım biraz aile karışık iyi şeyler olmuyor falan dedi, anlat bana dedim anlatmadı zamanı gelince soyleyeceğim dedi. senin sandığından daha buyuk problemler var kızmış oymuş buymuş uğraşamam dedi.
(ne zamankiminle konuşuyorsun desem veya o konuyla bağlantılı bi soru sorsam cok darlıyorsun artık diyor.) bugun sabah aradı beni goruşelim şu konuyu konuşalım dedim bu aralar olmaz kafam cok dolu zaten dedi. dondum kafamı cok karıştırdın neye inanacağımı bilmiyorum artık hic bir şeye konsantre olamıyorum yuz yuze konuşup cozmek istiyorum artık dedim. babam işten cıkarıldı dedi, sustum bir şey diyemedim. senin kafanı karıştıran tek şey şu kız tek kendini duşunuyorsun, duşunmek icin zaman istedim vermedin zorla soylettirdin, kafamda onca sorun şu kız umrumda bile değil ben onume bakarım gibi şeyler soyledi yeter artık şu guven problemin dedi, oyle konuştuk biraz kapattık telefonu sonra. aradan 1-2 saat sonra tekrar aradım napıyorsun nasılsın icim rahat etmedi demek icin normal konuştuk kapattık.
Ne derseniz bana haklısınız guven problemim hep vardı kendimi bildim bileli ve aşamıyorum. ilk başta aldattığını kızla konuştuğunu duşundum fakat bu olaylar uzerine sanırım o haklı ve ben sadece gunahını aldım. oncedende ailesinde boyle sorunlar bazen olurdu zaten babasının işi konusunda endişelenirdi aniden cıkan şeyler değil. bahane olduğunu sanmıyorum bu yuzden. fakat ben cok yanlış davrandım galiba ortada bir şey yoksa bile her şeyi mahvettim. ablalarım kızmayın yine bana sizden akıl istiyorum sadece