herkese merhaba ... cok buyuk bir cıkmazdayım kafamda deli sorular . sorunlarıma googlede araştırırken sitede bira kac yazı gordum ve hemen uye oldum .
ben 3,5 aylık evliyim . eşimle uzun sure onceden tanışıyoruz ama gorucu usulu evlendik . Benim değil ama onun bana karşı baştan beri hissiyatı varmış. Nişanlılık zamanımız harika gecti .Beni kendisine aşık etti .Ya tamam dedim bu adam .Bulutlardaydım adeta.
ama evlendik . adam bana dokunmak istemiyor sanki . İlk gecemizden itibaren gereksiz sorunlarda kavga etmeye başladık .Surekli maddiyat olarak zorlandıgını soyleyip duruyor. Her konuya hatta konu yokken bile bahane cıkarıp tartışma cıkarıyor.Benden ise surekli sus alttan al diyor . Eşimi seviyorum ve hadi ilk zamnalar diyorum tamam diyorum susuyorum alttan alıyorum .Ama oyle şeyler soyluyor ki ...
Coğu şey gercekte olmayan kafasında olan olaylar.Yanlış yalan şeyler .Bende acıklama yapıp hayır oyle değil diyorum ama kibarca guzelce tane tane ..Olmuyor hicbir şekilde olmuyor .Hep o haklı olmalıymış .Bana yalanda olsa haklı oldugumu soyle sus ne dersem tama de gec diyor.
Şu kadar zamandır evliyim sesi oyle şiddetli olmaya başladı ki . Artık ne yapacagımı bilmiyorum .
ve işin tuhafı cinselliğimiz .Yok gibi ya. Yok yani ..Adam bana dokunmamak icin bahane arıyor gibi geliyor.Yeni evli bir adam eşinden neden kacar ? Bana sureklikafasında sounlar oldugu icin cinselliği istemdiğini yapamdıgını soyluyor.Yaada bahaneler soyluyor. İşe gelip giderken bile onu opmemi istemiyor.Ve son bir ay olacak bu hafta artık benimle yatmıyor .Salonda yatıyor adam . Ben ona ne yaptım anlamıyorumm .Sebepsiz kavgalar sonunda ondan bir kere olsun yanıma gelip gonlumu almasını bekledim ama yapmadı .Ayrı yatarken başta ben yanına gidip yatıyordum ama artık onuda yapmak istemiyorum .. Acaba eşim bayanlardan mı kacıyor diyorum ya eşine neden sarılmak istemez erkek neden opmez . bir bayan olarak fiziğime yada bayan olarak bakışı yok. Evlenmeden onceki aşamaları rol mu diyorum .. ve işin tuhafı evliliğimizin ikinci haftasıdan itibaren bana bitti boşanıyoruz demeye başladı lutfen yardım edin