Kızlar 8 yıllık evliyim ve 8 senedir calışıyorum eşimde aynı şekilde. Malesef ne bir evim nede bir arabamız var.. esim evliliğimizin ilk 3 yılı falan arada sırada at yarisi oynardi ama artık giderek arttı.. ciddi anlamda korkunc bir hal aldı.. 1 sene once falan bana soz verdi bir daha oynamayacağım diye maaş kartını elime verdi ancak bu kezde mağazalardan taksitle telefon alıp ve telefonu satıp oynamış surekli ve ganyana veresiye yazdırmıs .. onun ailesi benim ailem herşeyi biliyor.. 1 tane kızım var kac sefer boşanmadan dondum.. benim maaşımı evde huzursuzluk cıkartıp borcum var lutfen birdaha olmucak diyerek zorla alıyor artık.. Kuran-i kerimin uzerine yemin etti yine aynısını yapti.. Bicok hocalara falanda gittik bi şekilde faydası olur belki diye ama yok bırakamıyor.. artık eve de gelmiyo ganyanda surekli.. ne yaptıysam olmadi her zaman yanında oldum.. kendisi yuksek maaş alıyor.. ben asgari ucret maaşımla kirayı faturaları oduyorum.. ne yapmam lazım bu konuda.. At yarısıyla alakalı bisey soylediğim zaman hemen sinirleniyor.. evde de surekli at yarisi videoları izliyor.. mmaaşını yatırsa sadece bisey demicem etrafada surekli borc yapıyor.. ben guvenlik gorevlisiyim 2 gunde 1 izinliyim .. izinli gunlerimdede extra mac konser olursa extra yerlere gidiyorum.. onun icin elimden gelen herşeyi yaptım.. ama israrla birakamiyo.. yardım edin lutfen.. etrafında boyle olupta bırakabilen varmi ne yapmam lazım