şimdi bu yaşadığım olayı ben de cok anlamamakla birlikte belki tecrube etmiş bayanlar vardır diye fikir almak istedim
cok kısa sure once işyerine yeni gelen bir cocuk hoşgeldin muhabbetinden sonra benimle ilgilenmeye başladı
bunu da her halinle gosterdi. surekli yanıma gelmeler, bahane bulup muhabbet etmeler vs
neyse sonunda beni kahve icmeye davet etti. oncesinde cok bir tanışıklığımız olmadığı ve kendisini de yeni tanıdığım icin nasıl biri olduğuna dair fikrimde yoktu
neyse bişeyler icerken bana benden hoşlandığını ve goruşmeye devam etmek istediğini soyledi. bende yeni tanıştık vs diye net bişey soylemeden geciştirdim henuz cevap vermedim yani
ama konuşma boyunca asıl takıldığım konu. evlilik ve cocuk istemediğini soyledi.
tamam bende ilk defa oturduğum adamla evlenelim diye olmuyorum da yani direk bunu soylemesi beni cok irite etti. sonucta belki ilişkimiz uzun soluklu olacak belki sonunda evlenmek isticem. kaldıki ben cocuk istiyorum ama o istemiyormuş.
sonra ikinci kez birlikte dışarı cıktığımızda biraz modu duştuğu bir sırada sanki mutsuz gibi hissederek şuan seni ne mutlu eder diye sordum. bana verdiği cevap "sevişmek" dedi.
bunun dışında da surekli eve geliyim, sen gel ısrarını da yapıyor. bundan hoşlanmadığımı soylediğimde ise beni geri kalmışlıkla sucluyor. yani ben eve gelip sana napabilirim şeklinde benim kezban olduğumu ima etmeye calışıyor.
hayır yani bu tavırlarından hic hoşlanmıyorum da ısrarla peşimi de bırakmıyor.
tek amacı cinsellik mi yoksa ilişki daha sonra normale doner mi onu kestiremiyorum. kendisine evlilik oncesi birlikteliği kesinlikle karşı olduğumu ve bu konuda bana yanaşamacağını soyledim zaten.
ha bu arada cok zeki ve eğlenceli biri.
ilişkiye devam etme konusunda cok kararsızım?

buda son gelişme:
bu arada adam yakışıklı falan değil sadece sempatik.
evet herkes aynı benim gibi duşunmuş. ben de zaten buradakiler gibi boyle duşundum.
son gelişme olarak dun yine benimle goruşmek isteyince bende acıkca sordum bu durumu.
ben sana boyle bir acık kapı mı bıraktım da bana boyle yanaştın diye. o da hayır asla bana oyle bir kapı acmadın ancak ben insanları kandırmayı sevmem niyetim neyse onu soylerim dedi.
ben evlilik oncesi ilişkiye karşı bir insanım dedim. hayatta herşeyin bir ilki var ben seni cok beğendim ve beklemeyi sevmiyorum. sana bakıp beğenerek zaman gecirmek istemedim. şansımı denedim ve olabilir diye duşundum dedi.
kısacası her sorduğum soruya da acıkca cekinmeden cevap verdi.
bende ona asla boyle birşey olmayacağını iş arkadaşı olarak kalabileceğimizi soyledim.
aradan birkac saat gecmişti ben ona işle ilgili bişey sordum.
ve bana dedi ki, lutfen bana cok ihtiyac olmadıkca yazma cunku ben beklenti icine giriyorum dedi
kısacası anladım ki bu erkeklerin duyguyla falan işi yok. ya da ince ruhlusuna henuz denk gelemedik