Temizlik icin bir hanım cağırdım. Eşim senin gozden kacıracağın yerler olur annemde gelsin başında dursun dedi. O sırada başım ağrıyordu biraz rahatsızdım bilmem dedim geciştirdim. Sonraki gun kv beni aradı geliyorum diye. Temizlik icin gelen kadın geldi. Sonra kv geldi. Kadın başladı temizliğe. Kv kalktı kadının arkasından koşturuyor, olmayacak işlere el atıyor. İşguzarlık yapıyor. Halbuki benim yapacağım tek iş perdeleri yıkamak ve asmaktı onun dışında her şeyi kadın hallediyor ki zaten ben yaparım diyor ama kv durmuyor, yatakları actı bazanın icini siliyor buradakileri bir duzenleyelim diyor, beni cağırıyor surekli bir şey yaptırıyor bana, cop kovamı aldı yıkadı ki ben onu dun yıkamıştım zaten dememe rağmen. Ben bide hastaydım ki o gun yatayım dinleneyim, kadın bir guzel halleder diyordum ama kv sağolsun yardım mı etti bana iş mi cıkardı belli değil. Perdeleri eşimle birlikte asacaktık o gelsin asacağım diyorum yok illa guneş vuruyor sıcak olur hadi asalım diyor. En son utuyude yaptıracaktı ki hayır ben başka zaman yapacağım dedim. Şimdi utunun sırasımı. Yok şuralarıda bir sil bak kotu olmuş kadın gormez orayı diyor. Eşimin bir tane tişortunun rengi solmuş onu aldı bir şeyler yaptı banada direktif veriyor tabi şunu getir bunu yap diye. En son dedim anne bak kadın cağırdık sen otur bir şey yapmana gerek yok. İki kişi ayakta koşturunca bende yatınca hoş olmuyor cunku. Sonucta utu falan başka zaman da yapılır ne gereği var şimdi bunların. Sonra yemek yiyorduk kv demesin mi bugunde evin sahibi ben oldum diye gulerek. Kim sana iş yap dedi ki. Geldi her şeye karıştı gitti. Yok orası dağılmış duzelt, yok bu camaşır niye boyle... hasta halimle sinirlerim bozuldu iyice ya. Sizce hata mı ettim kv yi cağırmakla ? Bir dahakine ne yapayım ? Karışmasını istemiyorum. Eşime ne desem ?