Merhabalar herkeseee

birkac gun once yazmıştım boşanma aşamasında olduğumu cok katkı sağladı yorumlar ve bir sorunum daha var

eşimin hareketleri cok anormalleşmişti ve ailesi bizi bir hocaya goturmuştu (aslında ben psikolog onerdim ama dinlenmedi tabi). Hocamız bize okudu ufledi tukurdu bi guzel sonrasa su icirdi birer bardak bana cok nazar değdiğini eşime musallat olunduğunu soyledi. Bi kağıt verdi semboller vardı ustunde suya katın şu kadar gun icin dedi uc tane muska yazdı biri bana biri ona biri yatak odasına... Ucununde ustunde benzer semboller vardı.. aldık taktık ve o gune kadar başım ağrımazdı deli gibi ağrılarım olmaya başldı yaklaşık beş gun taktım sonra cıkardım cıkarır cıkarmaz aşırı rahatladığımı hissettim nedense. Suyuda gunu gelmeden bıraktım cunku iki haftaya kalmadı biz ayrıldık sonrada annemin evine gelmiştim. Sonra geri dondum ama eskisi gibi değildi. annemin evine gelmemle alakası yok bunun eminim cnku o hatalıydı ve kabul etti. mesela yemek yemiyordu huzursuzdu normal değildi yani eskisnden beter olmuştu benim başım eve gdnce yine ağrımaya başlamıştı. Bilgi sahibi olan var mı acaba bi kağıda semboller yazılmasının amacı nedir o suyun amacı nedir ben cozemedim de