Ekleme 2: Arkadaşlarım, değerli yorumlarınız icin cok teşekkur ederim. Hepinize tek tek cevap vermem mumkun değil. Sağolun cok cok yorum yapmışsınız
Bir arkadaş okuduğunu anlamamış. Konumu tekrar okumasını oneririm. Zara bu kadar onem verme, beyindeki zarın onemli olan falan fistan... bunca yazdığımdan bunun cıkarılması ilginc...
Sevgililikte cinsellik yaşanıp yaşanmadığı, benim ilişki yaşamak isteyip istemediğim sorulabilir. Karşı tarafa da ben uyarsam devam ederiz. Uymazsam da herkes kendi yoluna gider. Ama sevgililikte sorulmalı.
Ben daha flortun başındayım. Flort dediğin zaten aylarca suren bir şey değil. Bi sevgili olalım oyle soracağını sorsun. Ayrıca uslubu cok cok yanlıştı. Şey diyen olmuş, ''flort donemi zaten tanıma sureci değil mi? Tabii ki soracak'' benim icin flort demek karakterlerin tanınması demek. Karşındakinin huyuna suyuna bi bakarsın, hobileriniz falan var mı hangi ortak paydada buluşuyorsunuz bakarsınız once. Benim icin flort bu demektir.
.................................................. .

Merhaba Guzel Kadınlar

Flortleşme donemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha once sevişip sevişmediğini sorar flortleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması icin hicbir acık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa oylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tur konuları konuşmaktan cekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını oylesine sorduğunu soyledi. Cok cok sinirliyim ve kendimi kotu hissettim. Flort doneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de cok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.

Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim cekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı soyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı soyledim. Hic buluşmadık. Sabırla her gun ilk mesajı o attı. Beni bu flort işine alıştırmaya calıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.