Bildiginiz gibi internet download manager bizim icin olmazsa olmazlardan biri ilk indirdigimizde 30 gunluk bir deneme hakkı veriyo fakat bu bizim icin yetersiz, simdi size internet download manager ın nasıl full sınırsız yapıldıgını anlatıcam, daha dogrusu arkadas anlatmıs ben onun konusunu alıyorum kac zamandır boyle bisey arıyordum ve sonunda buldum umarım isinizi gorur herneyse konuya gecelim.

takıldıgınız kısımları soyleyin yardımcı olurum

-Kurulum-
*** Onceden bilgisayarında IDM yuklu olanlar 1, olmayanlar ise 5 nolu adımdan başlayacaklar. ***
Bu anlatım patch yapmak istemeyenler icindir ona gore arkadaşlar...
1. Internet Download Manager programını kaldırın.
2. XP kullanıcıları Başlat-->Calıştır-->Regedit
Vista ve Windows 7 kullanıcıları Başlat-->Regedit(arama kısmına yazılacak)
ile Kayıt defteri Duzenleyicisine ulaşın.
3. Sol tarafta Bilgisayar-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Internet Download Manager hanesine gelerek
sağ tıklayın ve silin.
4. Bilgisayarı yeniden başlatın.
5. Internet Download Manager programını kurun.
6. C:WINDOWSsystem32driversetc klasorune girip hosts dosyasını notepad ile acın.
7. Aşağıdaki adresleri en alta kopyalayıp kaydedin.
127.0.0.1 Internet Download Manager: the fastest download accelerator
0.0.0.0 Internet Download Manager: the fastest download accelerator
207.44.199.159 registeridm.com
207.44.199.16 registeridm.com
NOT= Eğer İzniniz Yok Diye Bir Uyarı Gelirse hosts ye Sağ Tıklayıp Salt Okunur Seceneğini Kaldırın!!!
8. Internet Download Manager programını calıştırın.
9. Yardım-->IDM Hakkında-->Kayıt bolumununu acarak Ad,Soyad,Email bolumlerini istediğiniz şekilde doldurun.
(Bilgisayarda onceden IDM yuklenmişse bu aşamada kendiliğinden "sahte seri numarası ile kaydedildi" uyarısı
ekrana gelebilir; aynı şekilde bilgileri girin)
10. Seri Numarası kısmına alttakilerden birini girin ve Tamam butonuna tıklayın.Eğer başarılı olamadıysanız ilac hap klasorunden serial bulabilirsiniz.
Ekde vardir seriii nolar.
11. Bu adımları sorunsuz şekilde yaptıysanız IDM tam surum haline gelmiş demektir.Yardım-->IDM Hakkında bolumunde
surum bilgisinin yanındaki "Full" ibaresi işlemin başarılı olduğunu gosterir.