Kızlar selam konuyu bir yakınım icin acıyorum. Kendisinin problemlerini paylaştığı tek kişi benim, problemlerine cozum uretemediğim icin sizlere danışmak istedim. Buradan gelen onerileri kendisiyle paylaşacağım.
Yakınımın eşi dun akşam eve gelmemiş, bir bekar erkek arkadaşının adını verip onda kalacağım demiş sadece.Eşinin aramalarına da cıkmamış adam. Gece boyu eşinin bilgisayarını kurcalamış yakınım ve bazı kadınlarla fotoğraflarını gormuş. Eşi sabah eve gelmiş ve daire kapısı kilitli olduğu icin balkon kapısından eve girmiş. Evleri zemin katta, adam balkona cıkmış ve balkondaki pen kapısının kolunu kırıp girmiş eve. Kadıncağız cok korkmuş, adamı kovmuş ama gitmemiş adam. Yakınım konuşmalarını ses kaydı almış. Ses kaydını dinledim, adam bir de yuzsuz, karısına hakaret ediyor. Ben gitmem, sen git bu evden diyor. Şimdi arsız arsız evde oturuyormuş adam. Bir de cocukları var universiteye giden. Cocuk da annesine destek, anne ben şahitlik ederim diyor.
Şimdi sorum şu, adam hala evde ve gitmiyor. Yakınım da ona evi bırakmak istemiyor. Nasıl gonderebilir evden kocasını ? Boşanacak zaten ama adam haydut gibi kapı kırıp eve giren bir tip , ne yapabilir nasıl kendini koruyabilir ? Boşanma surecinde neler tavsiye edersiniz, nelere dikkat etsin ?