Not ; Linclerinizle gercekten ilgilenmiyorum. Lutfen bu sefer konuyu kişiselleştirip konumu kapattırmayın. Benim icin cok onemli hayati bir noktadayım lutfen

Merhaba kk nın guzel hanımları . İcinizden bazıları iki gun once başıma gelen şeyi zaten biliyor. Fakat kendimi toplayınca detayları ile bir konu acarak anlatacağıma soz vermiştim . Detaylara girememiştim cok.

Duğunum oldu cuma gunu hayatımın en kotu gunlerinden biri idi diyebilirim. Evden bana gelinliği giydirip kapının onune cıkardıklarında titremeye başladım. Yol boyu duğun yerine gidene kadar yuzum gulmedi . İstemediğimi iliklerime kadar hissettim o an. Duğun yerine gittik gelin odasında iyice kotu oldum . Kalbim aşırı hızla atmaya başım donmeye fln başladı. Bizi damatla yalnız bırakmalarını istedim ve başladım ağlamaya durduramıyordum kendimi. İnanın o an elimde olsa direk odadan cıkıp duğun salonunun aksi yonunde koşmaya başlayacaktım. Korktum bu evlilikten geri donemedim o ana kadar ama o gelin odasında gercekten hic bir şey gozume gorunmedi. İnanılmaz farklı bir hissiyatmış . Gelin odasında galiba yapamayacağımı nikaha gitmek istemediğimi soyledim. O da kotu oldu kotu bişi olmayacak korkuların yersiz vs sozler verdi. arkadaşım geldi beni yumuşatmaya calıştılar. Biliyorsunuz ki cinsellik fobim vardı . Ve ben Daha sonra ben ona cinsellik yaşamak istemediğimi bundan korktuğumu bu vakte kadar bu denli olmaz diye duşunemediğimi ama şu anda hic bir şey yapmak istemediğime kesinlikle emin olduğumu boyle kabul edip etmeyeceğini sordum. O da sorun değil senin istediğin zaman olur dedi. Dedim ya hic olmazsa ? Olmazsa da olmaz dedi her turlu kabulumsun. Ben aynı evde yaşamaktan da korkuyorum dedim. Dedi istediğin an annene gidip istediğin kadar kalabilirsin. Tamam dedim. İşte annemler vs dedi artık olmaz rahatla vs . Biraz da olsun rahatladım duğune cıktım. Nikah oldu. Bana hic bir şey takmadı biliyor musunuz ? Hemde hic . Eltimin iki kolunda trabzon işi ve bilezikler boynunda koca koca kolyeler vardı . Ben yeni gelin bende sıfır. Hadi benden utanmadı kendi ailesinden kardeşlerinden de mi utanmadı bilemiyorum. Ben zaten rezil oldum kendi rezilliğimi gectim. Ne bileğimde ne boynumda tek bir altın tanesi olmaksızın duğun bitti. Takıları da kendileri topladılar ki kimse altın da vermemiş hep para. Bir tek annesi ucu bi yerde vermiş. Annem cok uzuldu. Ben uzuldum.

Sonra eve gectik. Bana rahatladın galiba dedi. Dedim yoo aynı korkularım devam ediyor. Orada da konuştuk biraz. Aslında duğunden vazgecmek istediiimi ama kendisinin elaleme rezil olmaya cok takıntılı olduğundan ve başka nedenlerle yapamadığımı vs anlattım. Gelin odasında konuştuklarımın gecerli olduğunu şuan cinselliğe hazır olmadığımı soyledim. Bana gelin odasında verdiğin soz gecerli mi dedim. Gecerli dedi. İstersen anneme gideyim zaten burada hic eşyam yok gunlerdir uykusuzum biraz rahatlar oyle gelirim dedim. O da ilk geceden gitme bana bunu yaşatma yarın ben bırakırım dedi . Tamam dedim ayrı odalarda yatma kararı aldık boylece. Duş aldım iceri gectim uzandım telefonla oynadım. O da bir muddet sonra yanıma geldi sarılmaya vs calıştı. Ben pek yaklaşmadım. Dedim soz verdin ben alışmaya calışıyorum zaten aşırı yorgun ve uykusuzum ( gercekten gunlerce uyumamıştım) biraz dinleneyim bugun dedim . Cıktı odadan. Cıkınca ben kapıyı kitledim ve yattım.

Sabah kalktığımda cok sinirliydi . Bir 35 lik viski icmiş. Sabaha dek uyumamış. Hoş bende 3 4 saat anca uyumuştum. Bana dedi benim erkeklik onurumla oynadın. Kapıyı kitleyip yatmak ne demek. Ben canavar mıyım seni mi yicem? Dedim ben uyuyamıyorum oyle evde de kapımı kitliyorum kulağıma kulaklık gozume gozluk takıyorum( doğru uyku problemlerim var biliyordu ) vay efendim nasıl yaparmışım bunu ona. Zaten tum gece stres yaşatmışım. Gerdek gecesi ona neler yaşatmışım. Boşanmak istiyormuş. Derhal. Ailesine pazartesi herşeyi anlatacakmış. Beni artık sevmiyormuş. Benim gibi kadını istemezmiş. Ben başka bir erkeğe aitmişim. Başkası varmış aklımda. Ben başka birisiyle evlenmeliymişim. Zaten olmamış bu evlilik bitmeliymiş. Dedim fevri karar verme. İlk gece herkes beraber olmuyor zaten ayrıca duğun stresimiz vardı bunu hic mi duşunmuyorsun. Sonra iş dallanıp budaklandı tabi bana abuk subuk konuştu luks meraklısısın vs dedi ben bir tane minicik takısı bile olmayan gelinken ne luks duşkunluğu dedim. İşte dedi senin gibi entellektuel bir kadın nasıl takıdan bahseder. Ya annem de bahsetti insanlar da dedim. Bunun entellektuellikle ne alakası var bu gelenek vs dedim. Gelenekse o zaman ben kurdum bizim ailede gerdek sabahı kanlı carşaf gormek isterler onu da mı yapalım yani dedi. Vs vs git gide iğrencleşti anlayacağınız. Bir kahvaltı bile yapamadım. Butun bunlara rağmen dedim sana kahvaltı hazırlayım olmaz boyle . Yok dedi git sen annenin evinde ye bende dışarı cıkıcam. Taksi cağırdım. Duğunde takılan paralar da evdeydi al onlarıda dedi . Almadım hic bir zaman almayacağımı soyledim. Ben evden cıkarken yattığı yerden kalkmadı bir bacağı da havada ben ise hala dedim duşun boşanma işini beni ara istersen . Duşuneceksen eşyalarımı alıp geleyim yarın dedim. Birden boşanmak olmaz dedim . Asla suratıma bakmaksızın bitti kararım kesindir boşanıyorum senden ailene soyleyebilirsin. Bu eve bir daha gelme dedi. Cıktım gittim. Kesin karar olarak o eve bir daha donmeme kararı aldım bende tabiki .

Anneme geldim herşeyi anlattım. Annem zaten takı olayından aşırı rahatsızdı. Ben ondan boyle bişi beklemiyordum dedi. Beni geri kabul etti.

Bir kac saat sonra ise beni aradı. Duşundum dediklerinde haklıydın seni kaybetmek istemiyorum dedi. Sen de istemiyorsan don evine dedi. Dedim bana soylediklerin yenilir yutulur cinsten değil. Ben cıkarken son kez bile sordum asla dedin. Bir daha geri donemem dedim. Bana bir gun duşun yarın konuşalım dedi. Gelip seni alırım yarın dedi. Dedim tamam ben duşuneyim ama soz vermiyorum. Bugun arar herhalde henuz aramadı. Kararım nettir . Asla o sozlerin ve bana yapılan o muamelenin ardından donemem ona. Tek dileğim bir an once boşanmayı kabul etmesi. Tamamen bağımı koparmak istiyorum ondan . Bir daha gormek istemiyorum. 3 ayda 3 yaş yaşlandım resmen. Artık mutlu olmak istiyorum. Bugun duşunduğumu ve kararımın boşanmak olduğunu soyleyeceğim.