Selamûn aleykum kardeşlerim,

Youtube'ye başlayalı 1 haftam olucak neredeyse bunun 4 gunu araştırmaya gitti hala daha araştırıyorum uğraşıyorum birşeylerle Buraya actığım ilk konumda bilgi edinme kucuk bir fikir alışverişi icin taktik ve fikirlerini paylaşıp benımle ve diğer arkadaşlarada yardımcı olan kardeşlerime teşekur ederim bunun icin,

daha once addmefast da takılıyordum facebook sayfa kasma falan.. lafı fazla uzatmayayım yoksa yazacak cok şey var
ordaki elimde olan bir eklenti sayesinde otomatik puan kasmama yardım eden İmacros'u tanıtacağım OLMAYANLAR BURDAN İNDİREBİLİR size coğunuz biliyordur tabiki bende forumdaki arkadaşların bu sıcak kanlı ve yardım severliklerini, bir teşekuru borc bilerek kendi yaptığım Oto para aktif etme kodunu sizlerle paylaşıyorum Youtubede zaman cok onemlidir bilirsiniz. sizde zamandan kazanın diye ben sizin verdiğiniz fikirler nasıl benım işime yardıysa bununda ihtiyacı olan kardeşlerimin işine yarayacağını umuyorum.

SSS
İndirdiğim dosyayı nereye atacağım?
1.)C:Userskullanıcı adıDesktopDocumentsiMacrosMacros Klasorune "YT OTO PARA AKTIF ETME.iim" dosyasını atınız sonra mozila dan aktif dan kullanabilirsiniz
2.) Herhangi bir sorun yaşadığınızda yardımcı olurum PM Atmanız veya konuya yorum atmanız yeterli

Buyrun eklentiyi indirebilirsiniz Hayırlı akşamlar bol kazanclar diliyorum.
Zip Şifre: ytpara.com