Merhaba hanımlar. Zemin katta oturan bir komşu var ilk evlendigimde usuldendir diye evime komşuları davet etmiştim bir kez o zaman karşılaştım. Bir kac kez de toplandı da veya kapıda. Neyse bunlar zemin de gelin kaynana karşılıklı oturuyorlar apartmanda uyumsuz tipler yapılan harcamaların parasini vermezler falan.Uzatmiycam genc oğlu pitbul kopek almış gozleri kan canağı aynı kopekten yan bina da bir genc daha almış ben balkondan goruyorum yanimdan gecse baygınlık geciririm. Bu kadının oğulları pek tekin değil hapis de olan falan var değişik bi aile işte. Başka bir komşumuz yaşlı bir teyze dun bana uğradı apartmanı pire basmış onun karşısındaki daire evini 2 kez ilaclatmis dedi kapıyı vs acmıyorum dikkat et dedi .Duyunca sinirden cıldırdım 2 gece once de arka da geniş bi boş alanları var onlara ait kopekleri oraya koyuyorlar sabaha kadar havlama sesinden tum mahalle uyuyamadı 7 gibi kopeği alıp goturduler insanlar bağırınca dun geceden beri de yavru kedi doldurmuslar bağırmaktan kedilerin sesleri duştu yine tum mah bağırdı cağırdı. Yavru kedilerin annesini kadının eşkıya gibi torunları var onun elimde gordum. Kucuk cocuklara eşkıya demem yakışmaz ama arabalarimiza hep zarar veriyorlar civiyle ciziyorlar vs binadakilerin kapılara duvarlara hep zarar verme peşindeler ben cocuktur diye iyiliği gorsun diye markete vs gitttigimizde hep sevinsinler diye bisey alırım ama yok ağızlarından kufur eksilmez kac kere ikaz ettim sizin gibi efendi cocuklara yakışıyor mu diye dusman gibi bakıyorlar. Neyse şimdi anne kedi yok eşim baktı sokağa gorememiş aklımıza o pis adamlar kopeklere tarafından acaba kediye bi zarar mi verdiler diye duşunduk. Apartmanda pitbul kedi yavruları var pire basmış o katı anne kedi yok yavrularin sesi duştu. Napicami bilemiyorum eşim inse hadi pirelendi diyelim evde bir suru pislik erkek var kanlı katilli bize zarar verebilirler ne yapabilirim sizce.Evin annesi hic evde durmaz surekli elinde tesbih kuran okumaya gidiyormuş sabah cıkıp akşam geliyor diyor dig er komşular.Sabahtan beri bi kac kez hey şişt diye bağırdım duyan olmadı. Uzun lafın kısası apartmanda pitbul yavru kediler pire ve anne kedi ortada yok ben napabilirim bu kotu insanlar karşısında