Şu ana kadar birkac yontemi denedim (Mesela biri bu: How to Import Passwords From Google Chrome to Safari), ama bir turlu olmadı. Bunun başka bir yolu var mıdır? Telefona Chrome indirdim fakat 5s olduğu icin (Ben oyle duşundum en azından) Safari kadar sorunsuz calışmıyor, sayfaları kaydırırken veya sekme değiştirirken gozle gorulur takılmalar oluyor. O nedenle şu işi halletmek istiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim
Chrome'daki Şifreleri Safari'ye Aktarma
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Chrome'daki Şifreleri Safari'ye Aktarma
-
25-09-2022, 10:16:22Merhaba arkadaşlar. Sorunum kısaca başlıktaki gibi. Şimdi Chrome'da kayıtlı şifrelerim Google hesabımla senkronize oluyor rahatca. Fakat ben bu şifreleri ayrıca Safari'ye (Dolayısıyla iCloud Keychain'e) de aktarmaya calışıyorum. Bilgisayarda Safari'yi kullanmıyorum ama telefonda surekli Safari'yi kullandığım icin ihtiyacım oluyor bazen. Her ihtiyacım olduğunda bir sekme acıp passwords.google.com'a gidip şifreye bakıp tekrar işime devam etmek de zor geliyor acıkcası
Ben bu işi bilgisayardan halledebilirsem zaten telefonla senkronize olacaktır şifreler. Ama telefondan da hallediliyorsa o şekilde de denerim.
Şu ana kadar birkac yontemi denedim (Mesela biri bu: How to Import Passwords From Google Chrome to Safari), ama bir turlu olmadı. Bunun başka bir yolu var mıdır? Telefona Chrome indirdim fakat 5s olduğu icin (Ben oyle duşundum en azından) Safari kadar sorunsuz calışmıyor, sayfaları kaydırırken veya sekme değiştirirken gozle gorulur takılmalar oluyor. O nedenle şu işi halletmek istiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim