Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil onceki gun engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat cekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları actı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yuzuğu kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim icin verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borclu kalmak istemem bide obur taraf var yazdim .O gorgusuz de harbiden iban attı. ( bu arada yuzuğu 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını oğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gonder gonderdigin parayla sokak kopeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenc usluplu bir cumle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında kopeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga gecmişler mekanın parasını da odesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Gorunce cok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek kopeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim goruldu atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı gondererek sacma bi iş mi yapmış oldum sizce? Odemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini gorunce cok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Edit: sonra hic birşey yazmadim ona dair iğneleyici paylaşımlar da yapmadim bir kac gun sonra yeniden engelledi.