Okan Buruk yonetimindeki Galatasaray'ın transfer doneminin son gununde kadrosuna dahil ettiği Mathias Ross ulkesinin basınına konuştu.
Genc stoper sarı-kırmızılılara transfer sureci hakkında dikkat ceken ifadeler kullandı.
Mathias Ross'un sozleri Danimarka'da ses getirdi.
Sarı-kırmızılılar transfer doneminin son gununde savunma hattına surpriz bir takviye yaptı.
Genc futbolcu icin Galatasaray'ın kasasından 1 milyon 750 bin euro cıkacağı KAP'a bildirildi.
Sarı-kırmızılılar, Mathias Ross ile 4 yıllık sozleşme imzaladı.
Mathias Ross'a yıllık 400 bin euro garanti ucret verileceği belirtildi. Genc oyuncu şu ana kadar forma şansı bulmadı.
ROSS'TAN DANİMARKA BASININA İTİRAF
Galatasaray'ın transferin son gununde Aalborg'dan kadrosuna kattığı Danimarkalı stoper Mathias Ross, beklenmedik transferiyle ilgili yaşadığı şaşkınlığını anlattı.
Danimarka U21 Milli Takımı kampında bulunan 21 yaşındaki oyuncu, bold.dk sitesine ozel acıklamalarda bulundu.
Ross, "Aalborg ile Galatasaray'ın yaptığı anlaşmayı antrenman icin tesislere gittiğimde, 'Derhal kulup ofisine gelmelisin' dediklerinde oğrendim.
Kulup direktoru Inge Andre Olsen ile menajer Bach Lund, kuluplerin transfer icin anlaşmak uzere olduğunu belirterek, 'Hemen eve git ve eşyalarını topla. Buraya veda etmelisin" dediler.
Ofiste ağzım acık oturdum ve vucudum nefes nefese kaldı.
Bir bucuk gun sonra da İstanbul'da imzalar atıldı" diye konuştu.
Galatasaray'a transferi icin "cılgınca" yorumunu yapan Mathias Ross sozlerine şoyle devam etti:
"Danimarka'da transfer kapandıktan bir hafta sonra İstanbul'a gittim. Bu hayal bile edemeyeceğim bir şeydi.
Yaşadığım birkac zor gunun ardından kendimi cok yorgun, halsiz ve aynı zamanda bir ruyanın ortasında gibi hissettim.
Galatasaray cok buyuk ve koklu bir kulup. Takımda vatandaşım Victor Nelsson'un yanı sıra Norvecli Midtsjo de var.
Kulube ve ulkeye uyum sağlamam acısından onların takımda olması benim icin cok onemli."
"100 BİN TAKİPCİ OLDU"
Mathias Ross, Galatasaraylı taraftarların kendisine gosterdiği ilgiden cok memnun olduğunu da aktardı. Danimarkalı oyuncu, "Instagram'da 4 bin takipcim vardı, Galatasaray'a gelmemle birlikte bu sayı 100 bine ulaştı. Bu bile kulubun buyukluğunu gosteriyor" yorumunu yaptı.