Merhaba arkadaşlar biraz dertlesmek istiyorum. O kadar mutsuzum ki. Arkama donup bakıyorum da hayatim boyunca cok az mutlu olmuşum. Biraz uzun olacak bu arada şimdiden kusura bakmayın. Doğu'da geleneklere bağlı bir ilde yaşıyorum. 8 kardeşiz( 5 kız 3 erkek) kızların dordu erkeklerin ikisi evli. Yani en kucuk erkek kardeşim ve ben bekariz. Ailem kucuk bir koyde yaşıyor. Ben de il merkezinde gorevimi yapıyorum. Annem benle kalıyor. Cunku tek kalmama babam asla izin vermiyor. Gelgelelim asıl konuya.
Ben cocukluğumdan bu yana mutlu olamadım. Mutlu bir ailede buyumedim. Hep yokluk vardı. Kendi cabamla okudum bı yerlere geldim. Şuanda da bı sebepten ailemin borcunu oduyorum. Bitmesine de baya var. Yani calışsam da paramı istedigim gibi harcayamiyorum. 8 yildir calışıyorum biriktirdiğim bı 25 binim var. Cunku şu zamana kadar bize bakmayan calışmayan bir babanın borclarini odemeye calıştım. Doğu'da olanlar ya da şoyle soyliyim koyde yaşayanlar bilir 28 yaşında olduğum icin evde kaldı gozuyle bakılıyor bana. Surekli bi evlilik bahsi. Sevgilim var ama atanmadigi icin ailem izin vermiyor. Bu sebepten neler yasadim anlatamam. Ne başka erkeklerin altına yatmadigim ne o...lugum kaldı. Bunlari kendi ailem ve o babam denecek adam.soyledi. Sevgilimden ayrılmak istemiyorum. Suan sinavlara hazırlanıyor. Annem birakmami istiyor, insan nasıl biraksin sevdiği insani. Surekli bir psikolojik baskı var uzerimde, surekli gorucu usulu birilerini bulma cabasındalar. Ben de evli olmayı cok istiyorum, ama şu ,zamana kadar olmadi nasip değilmiş. Annem onu bekliyorsun yaşın geciyor diyip başımın etini yiyor. Gorucu usulu de 4 5 gun konuşup karar vermemi istiyorlar benden insan tanimadan nasıl evlenir.
Sevgilimi birakmak istemiyorum. Annemin soyledigi doğru mu? Yani yaşım mi gecmiş oluyor. Surekli baskasinin kızına takılan altından ona buna yapılan ev eşyalarından bahsediyor.
Bu zamana kadar mutlu olamadim bari sevdiğim insanla mutlu olayım istiyorum onda da soylemedikleri laf kalmıyor ( bu arada bu durumda evlenenem bı işi de yok ailem de evlenirsen seni sileriz dediler)
Ne yapmalıyım nasil bı yol izlemeliyim bilmiyorum. Evde kalmış damgası yemekten o kadar yoruldum ki ne olur dua edin bana. Uzun oldu kusura bakmayın lutfen..