Eltimi daha once samimiyetim yoktu uzak sehirlerde kalirdik ben evleneli 2 yil oldu daha yeni ev kurabildik sebebide benim is durumum tayin henuz olmadi ama ev kurdum ki rahat edeyim diye. Eltim eve geldi bakti bir hayirli olsun demedi zaten ev kiraydi birseyde beklemedim bunlar basit seyler ama bana dedigi seye takildim sen neden ev tuttum diyor kaynanamgilde de kalabilirsin bu arada kaynanamlar onlarin cocuguna bakmaya farkli sehire gidiyor evde bize kalirmis o mantikta. bende daha once tek kaldigim evi sattiklarini calistigim sehirde de ev bulamadigumi ifade ettim konuyu gecistirdim. bu seferde madem oyle evinin esyalari ortada kaldiysa sende koyunuzdeki eve goturseydin demez mi? koyumuz calistigim sehire 4 saat mesafe bana bu tavsiyeyi veriyor ustelik biz koydeki evde yasamiyoruz ailemde yazin sadece gider ayda belki 2_3 ay bilemediniz Bu eltim acikcasi aramizda sorunda yoktu sadece mesafeliydik fazlada konusmayiz avadan sudan bu kadin neden bana boyle takti acaba kafayi kendisi mutlu cocugu var esiyle birlikte cocuga bakan var hatta esi yurtdisinda is buldu bu kadar zor mu mutlu olmak?