Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında cok az mesafe var. Onceden cok sık goruşurduk ama şimdi o kadar goruşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem cok sık goruşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de kucuk cocuğu var sayılır. Onceden bize geldiğinde surekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, gorsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hic bir şekilde ancak bundan 3 hafta once bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lutfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şoyle olmuş, bu buyuk oğlunun instagramından kaynını surekli takip ediyormuş ama buyuk oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gonderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona cok gıcık oluyorum. Ona tahammul edemiyorum gibi şeyler soyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gun gunde 2 kere neredeyse 'Gonderi sayısı duştu bakar mısın? Takipci sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir cok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor surekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği icin.. Gecenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi guzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?