merhaba arkadaşlar. Biraz icinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi cok seviyorum oda beni cok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım gunden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi cok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yuzunden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve gec geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kotu oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya calışıyo ama bu sefer onlar uste cıkıyor. halbuki ben aramızda soz veya nişan olmadığı icin onların ailesinin icine bile fazla girmemeye calışıyorum. ne zaman nişan olur duğun olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hic bir şey yapmadıgım halde hic bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi cıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonucta ailesiylede evleniyosun diyo. bugun okadar sıkıntı icindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz boyle evlilik der. ama ben sevgilimi cok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler soyluyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da caresiz. ailemi ben cok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??