Benden 2 yaş kucuk erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gercek miydi ruya mıydı ondan bile cok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise donemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan cıkıp mutfağa yoneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı boyle hatırlıyorum, dokunması ruyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hic durmadan gitti. Ama bağırdığımda ruyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda kulodum yoktu ama ben asla kulotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şupheleniyorum.
Daha eski cocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini gormuştum.
Bu duşunceler benim beynimi kemiriyor cunku benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor cunku bu yaşananları bilmiyor. Neden boyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya ruyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar once bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri cekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar once ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu icin sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.