Eşimi cok seviyorum, bir işimiz vardı sabah cıktı onu halletmek icin benim minik bebeğim var emziriyorum yoksa bende cıkardım neyse bende evde oturmadim sabah kahvaltısı ve oğlen yesin diye balık ve salata yaptım.. kahvaltıda uyduruktan değil 1 saat uğraştım yaklaşık neyse işte bulaşıkları felan topladım mesaj attı işini halletmiş bende o gelince guzelce zevkle kahvaltı yapalım diye masayı izleyeceğimiz diziye kadar her ayrıntıyı duzenleyip hazırladım ...sonra aradım cabuk gel tamam mı diye dedi annemi ozledim kac gundur gormuyorum ama dedim borekleri koydum tabağa sogumasin ki 1 haftayi gecmedi annesini gormeyeli yarında gidebilirdi neyse işte gorsun isterse orda yaşasın ama bu yaptığı saygısızlık değil mi bende emziriyorum beklemedim yedim inada soyledim yemeye başlayacağımı actım dizimi izlerken keyifle yedim neyse annesini 1 dk gormuş sonra gelmiş isterse 1 saat gorsun erken geldiği icin sıcaktı sofradakiler ama gelince ben sıcak davranamadim zaten bu sabah bazı sebepten soğuk davranmistim ..tartıştık yemedi yiyeceğini hoşgeldin demedin dedi halbuki demiştim bende hoşbuldum kadını duymadım mesela..buyuk kızım barisalik diye usteledi geldi optu beni ama ne bileyim ya neden bilmiyorum icten gelmedi benimde icimden gelmedi yemeğine emeğine saygısızlık yaptı gittikce sogudugumu hissediyorum ...yani ben onu cok seviyorum arzuluyorum ama bir gun dua ettim arzualamayim diye sinirle ..duam kabul oldu galiba ne kadar duamı geri alsam dua etsemfe kabul olmuyor galiba bu sefer ..karpuz yedi mesela soğudu kahvaltı emeklerim ziyan oldu birazdan oğle yemeğini koyucam onuda yemezse balığın hepsini kendim yicem ama cok kırgınım ne yapsam bilmiyorum aşırı kiriliyorum ..2. evliliğim ondan mı acaba tasiyamiyorum şu an bile gozlerim doldu cok uzuluyorum evlatlarım yaşama sevinci veriyor bana birde eşimdi ama şu an değil... Yani cok uzuluyorum uzattım biliyorum ama ..cok uzuluyorum işte dunya ne kadar zor bir yer icimden olmek isteği geliyor bazen şu anda geldi mesela artık guclu olmak istemiyorum kendimi salmak istiyorum ama evlatlarım var ..tek isteğim sevgi saygı benim ..en ufak şeye tahammulum yok su hayatta artık neden boyle oldum bilmiyorum hic bir şey icimden gelmiyor artık ..belki abartı diyeceksiniz ama nolur anlamaya calışın :'(