Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi bu yontem ozellikle IP ban'dan toplu olarak kanalları kapatılanlara cozum niteliğinde, Baştan soyluyorum bugune kadar actığı her mailin şifresini aynı koyan, videolarına 1k etiket koyan arkadaşların cozumu burada değil

Gecelim gerekli alet edevatlara.

1- Portable Firefox

2- Masaustunde bir klasor oluşturun ve icine resimdeki gibi seri klasorler oluşturun

3- Oluşturduğumuz klasorlerin icine indirdiğimiz Portable Firefoxu atıyoruz ve adını bulunduğu klasore gore değiştirip masaustune kısayol oluşturuyoruz.

4- Firefoxları tek tek acıp FoxyProxy eklentisini kuruyoruz ve foxyproxyden satın aldığınız IPleri girip kaydedin.

Proxy satın alacaksanız kesinlikle foxyproxy oneririm nedeni cok acık.

5- Ucretsiz kullanmak isteyen arkadaşlar alternatif olarak Stealthy kurabilirler foxproxy yerine.

veya free proxy servislerinden yararlanabilirler ben bir kac tane ornek veriyorum google'da araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz

Free proxy list: only ytpara.com / RockNRolla - 93ff38bc

Tum bunları yaptıktan sonra kanallarınıza giriş yapıp kontrol ettiğinizde surekli aynı ipden değil sabit proxy uzerinden giriş yaptığınız icin IP Ban olasılığını en aza indiriyorsunuz. Her firefox tarayıcısı farklı dizinde olduğundan cookie karışıklığı olmuyor ve portable olduğu icin gmail cookieleriniz silinmiyor.

Aynı anda iki tarayıcı calıştırmayın her işlemde bir tane kullanın.

Umarım işinize yarar arkadaşlar başka konularda goruşmez uzere

./RockNRolla sundu.

ROMNIN CREWZ