selam kk nın akıllı kadınları
Hemen konuya giriyorum guney doğuda oğretmenim. Bulunduğum bolgede corona hat safhada insanlar duyarsız ve gercekten pisler okul leş gibi malesef( bunu yazmak istemezdim ama durum bu)
Gelelim benim sorunuma 15 aylik bebegim var ve kronik astım hastasıyım normalde bile iyi nefes almak benim icin luks. Eşim istanbulda memur .tayini cıkmadigından bizimle gelemedi.kayınvalidem ve kayınpederim benimle cocuga bakmak icin geldiler.
Şimdi gorev yerime geri donecegim malum okullar acılıyor ama eşim bebek ve ailem burada kalsin sen tek git istersen okul cok riskli annem kronik hasta zaten dedi.ama son karari bana bıraktı.
Kayinvalidem kızıma iyi bakar onu biliyorum ama cok şımartıyor. Bazı konularda ozensiz. Bir de kızım emiyor ve bana cok duşkun.sizce memeden kesip tek mi gitmeliyim. Ama gonlum ona bu tramvayı yaşatma diyor.
Bir yandanda onun iyiligi icin goturmeyeyim babasiyla kalsın diyorum.cunku cabuk hasta olan biriyim. Kayınvalidemede bulaştrmak istemem.
Ama kayin validem terliyken balkona cıkartir yemek yemese abur cubur verir. Bi gun eve gelmedim geldigimde kendisine anne dedirtmeye başlamıştı kızımı.
Birde beni orada cok bunaltiyor bazen ama bizim icin geldiginden ses cıkartmıyorum. Siz olsanız ne yaparsınız kızımı goturmeli mi yoksa bırakmalı mıyım??