Bende dahil olmak uzere forumda bircok arkadaş cok bolumlu videolar yukluyoruz. Kucuk resim olayı da en fazla dikkat ceken kısımlardan biridir. Gostereceğim programla 1 dk icerisinde topluca kucuk resimlerin uzerine bolum numarası yazacağımızı gostericem.
Program ucretsiz olduğu icin direk linki paylaşıyorum.
FastStone Photo Resizer 3.3
http://www.faststone.org/FSResizerDownload.htm
Programı acıktan sonra sol taraftaki kısımdan resimlerimizi seciyoruz. Ben kategori ifşa falan yapmıyayım diye shakira nın resmini coğalttım

2.adımımız Add All seceneği ile tum resimlerimizi sağ tarafa atıyoruz ve aşağıdaki gibi ayarlarımızı yapıyoruz. Rename kısmına Bolum-Episode gibi hangi dilde calışıyorsanız onu yazın ve yanına ## işaretini koyun. Toplam bolum sayısı 100'un uzerinde ise ### koyun.

Daha sonra Advanced Options kısmına gidiyoruz.

Text sekmesine gelip add text kutucuğunu işaretledikten sonra soldaki yazı alanına ($C2) yazıyoruz ve yazının nerede gozukmesini istiyorsak ona gore alt taraftan ayarlıyoruz. Font seceneğinden de rengini, yazı tipini, boyutunu değiştirebilirsiniz. İllaki bolum ismi yazmak istemeyenler insert a variable kısmından diğer secenekleri kurcalayabilirler

Kaydediceğimiz klasoru ve formatı secip convert tuşuna basıyoruz.

Sonuc