Merhaba. Kocamla bir bucuk aylık bir kusluk yaşadık yuzde yuz benim haklı olduğum bir konuydu cok aman aman gonlumu almasa da boşanma dusuncem olmadigi icin gecen hafta barıştık ve birlikte olduk. Zaten libodosu cok duşuk biri benimde doğumdan sonra kocaminki kadar olmasa da azaldı isteğim . Ama malum uzun sureli bir kusluk oldu aramiz sogudu ve ben bu haftada yine birlikte oluruz vs diye duşunuyordum gittikce arkadas gibi oluyoruz cunku ve birlikte olmak bazı yaraların sarılmasını hızlandırıyor bunun icin 1 haftadır bir hareket bekledim eşimden bu haftada izinli her gun evdeydi ama ses seda cıkmadı. Neyse dun gece cokta istekli olmadigim halde daha fazla uzamasın diye giyindim hazırlandım esim odaya geldi biraz karanlıktı once fark etmedi uyumadın mi falan dedi sonra geceliği fark edip haaa dedi ve sarılmaya başladı . Bende terlemişsin banyoya git beklyecem dedim giderken sen istemiyomuydun uyuyacakmiydin dedim sen uyuduysan uyuyacaktım dedi (ki bence bu istemiyorum ama o kadar giyinmissin olsum bari demek sizce ne demek?? ) ve ben bu lafa o kadar bozuldum ki tum hevesim kactı banyodan cıktı yanıma geldi bende istemediğimi hevesim gittiğini zaten onun da istemediğini soyledim ve tartıştık yok banyoya gitmis onu gormemişim ama o lafina takmışım vs vs şimdi konuşmuyoruz ve esimi biliyorum konusmazda ben yuzde yuz hakliyken bile gelip gonlumu 1 bucuk ay sonra aldi o da kuru bir ozur aciklama hediye hic kendini anlatma hic bisey yok şimdi kendini hakli buluyor sizce ben de mi hata var.

Konum cinsellik bolumune taşınmasın lutfen cunku aslında asıl konu o değil